Arhitect

MAX BET SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Arhitect

- absolvent al Facultatii de Arhitectura (dreptul de semnatura nu este necesar);
- minim 2 ani experienta in proiecte de amenajare;
- persoana responsabila, cu capacitate de implicare in toate stadiile proiectului;
- cunostinte software necesare: Autocad (avansat), Photoshop;
- cunostinte legislative necesare in procesul de autorizare a lucrarilor de amenajare interioara si in cel de obtinere a autorizatiilor de securitate la incendiu;
- persoana dinamica cu disponibilitate pentru deplasari in tara;
- experienta in corelarea planurilor de arhitectura cu cele de instalatii;
- cunostinte avansate limba engleza constituie un avantaj;
- permis de conducere categoria B constituie un avantaj;
- cunostinte 3DS Max constituie un avantaj.

Descrierea jobului

- realizeaza masuratori spatii si intocmeste schite;
- intocmeste proiectul de amenajare pentru spatiile existente si pentru cele noi;
- implementeaza conceptul de design si propune solutii noi;
- verifica ofertele pe categorii de lucrari in acord cu planul de arhitectura al salii;
- coordoneaza executia pe specialitati a proiectelor si urmareste derularea lucrarilor de amenajare;
- realizeaza simulari 3D;
- ofera suport pentru procesul de obtinere a autorizatiilor de construire pentru lucrarile de amenajare si a autorizatiilor de securitate la incendiu.

Descrierea companiei

MaxBet este o companie sigură, stabilă și puternică, cu peste 18 ani de experiență pe piața de gambling & entertainment din România. Suntem o companie în continuă expansiune bazată pe o filozofie simplă: un business profitabil la cele mai înalte standarde de calitate, cu respectarea strictă a prevederilor legale.

Secretul succesului MaxBet constă în investiții constante în dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor și parteneriatelor pe termen lung, de aceea ne bazăm pe respectul profund pentru comunitate, oferim transparență și grijă pentru clienți, parteneri și angajați. Grupul MaxBet România numără peste 1 600 de angajați profesioniști, loiali și integrii, în cele 120 de săli de joc și 3 zone de entertainment dedicate tinerilor, adolescenților dar și familiilor.

Oamenii, care au fost alături de companie încă de la constituirea ei și cei care s-au alăturat echipei de-a lungul anilor, alegând să crească și să se dezvolte împreună, reprezintă adevăratul succes MaxBet. Întreaga echipă se concentrează permanent pe extinderea și consolidarea afacerii și pe oferirea celor mai bune produse și servicii din piață de gambling și entertainment, iar noi le oferim tuturor angajaților programe permanente de formare profesională și acces la cele mai moderne sisteme de management și customer service. Ne mândrim cu realizările angajaților noștri si le oferim oportunități reale de promovare în cadrul companiei. Răsplătim performanța cu bonusuri motivante și multe alte beneficii.

Ești pasionat, îți dorești să faci parte dintr-o echipă unită și cauți un loc de muncă care să îți răsplătească performanțele? Ești student si cauți un loc de muncă care să-ți permită să continui studiile? Vrei să faci parte dintr-o echipă profesionistă alături de care să crești profesional și să îți faci amintiri pentru o viață? Nu ezita să aplici pentru unul din posturile disponibile în rețeaua noastră.

Descoperă-ți potențialul cu o carieră de 5 stele in echipa MaxBet!

Publicat 2 iun. 2022 Reactualizat 30 iun. 2022 Expiră 2 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.