Arhitect

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Arhitect proiectant. Lucru in echipa.

Descrierea jobului

Proiectare arhitectura
Realizare scenarii de securitate la incendiu
Disponibil pentru sedinte pe zoom cu beneficiarii, vizite pe santier.

Descrierea companiei

Suntem o echipă formată din specialişti în arhitectură, urbanism, design, instalaţii, structura şi nu în ultimul rând psihologie şi sociologie. Echipa A-CODE îmbină perfect spiritul tânăr, muncitor şi vizionar al membrilor fondatori cu experienţă în execuţie şi proiectare a colaboratorilor noştri.

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

Servicii oferite:

1. Avizare si autorizare IGSU

Conform HG nr. 571/2016 gasiti Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind securitatea la incendiu.

Echipa A-code va poate asigura urmatoarele servicii:

Intocmire documentatie si obtinere Aviz de Securitate la Incendiu Intocmire documentatie si obtinere Autorizatie de Securitate la Incendiu Consultanta in perioada proiectarii pentru gestionarea si scaderea costurilor necesare implementari unor masuri in domeniul securitatii la incendiu Scenariu de securitate la incendiu si acordarea asistentei tehnice de specialitate Expertiza tehnica in domeniul securitatii la incendiu

Departamentul de proiectare si consultanta P.S.I este format atat din arhitecti, ingineri proiectanti instalatii si structura cat si din experti tehnici autorizati. In cadrul proiectelor noastre tinem cont in alegerea solutiei atat de siguranta si respectarea normelor cat si de bugetul dumneavoastra.

2.Arhitectura

Echipa de arhitecti A-code imbina proiectarea cu cercetarea privind modul in care evolueaza viata contemporana si , nu in ultimul rand, cu personalitatea si dorintele beneficiarilor. Scopul nostru este de a ajunge la solutia arhitecturala ideala atat din punctul de vedere al costurilor cat si al functionalitatii si originalitatii. Un spatiu sau o cladire nu este doar o structura ce ofera siguranta si protectie, acesta devine un simbol , un element important ce transmite un mesaj intr-un mediu format din multe alte componente, acesta trebuie sa existe si sa se incadreze intr-o comunitate, imbunatatind experienta nu doar a celor ce-l utilizeaza, ci si a simplilor trecatori. Va putem oferi urmatoarele servicii pentru orice tip de constructie:

Documentatie Tehnica Autorizatie de Construire ( D.T.A.C sau P.A.C) Proiect Tehnice si Detalii de Executie (P.T.+D.E.) Consultanta in alegerea unui teren/casa/cladire/apartament Studiu de fezabilitate- Consultanta cu privire la viabilitatea unei investii Avizare si Autorizare Urmarirea de santier Schite 2d si 3d pentru concept Project Management

3.Design interior

4. Proiectare Instalatii

Departamentul de proiectare instalatii este format din specialisti in urmatoarele domenii:

instalatii HVAC instalatii electrice instalatii sanitare instalatii curenti slabi instalatii de stingere incendiu instalatii de semnalizare si detectare incendiu audit energetic consultanta cu privire la eficientizarea energetica a cladirii consultanta cu privire la energii regenerabile

Publicat 24 ian. 2022 Reactualizat 21 feb. 2022 Expiră 23 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.