Publicat 13 Iun 2019 | Expiră 14 Iul 2019

Arhitect

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

​Arhitect cu un bagaj de cunoștințe solid în domeniul arhitecturii, implicat, care nu ne-a ales pe noi ca să-și rezolve treburile personale în timpul programului de lucru, care înțelege faptul că în domeniul construcțiilor programul poate să fie și fix, poate să fie și dinamic, că statul la birou nu reprezintă statul pe social media cu prietenii, care are atenție pentru detalii, care vrea să evolueze într-o direcție constructivă pentru cariera lui și care în general vine de plăcere la muncă și iubește această meserie.

Descrierea jobului

De la discuții cu clientul companiei întotdeauna purtate cu sprijinul managementului, la realizarea de desene grafice, schițe și concepte, întotdeauna cu îndrumarea colegilor, până la urmărirea directă a implementării lucrărilor în șantiere, șantiere ce în general se desfășoară în afara orelor de program și acest lucru nu trebuie să reprezinte un inpediment pentru candidat.

Foarte importantă este cunoașterea în detaliu a celor 2 softuri principale de lucru, Autocad 2D și SketchUP.

Descrierea companiei

Custom Architecture SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office. De la organizarea spațială, la alegerea finisajelor, prezentarea virtuală a ideilor prin realizarea de concepte 3D dinamice, toate acestea căpătând ulterior formă prin completarea cu desene de execuție, consultanță specializată în alegerea materialelor și texturilor, și culminând cu punerea lor în operă la cele mai înalte standarde de calitate. Clienții noștri fideli dar și cei noi, ne-au re/ales de fiecare dată pentru profesionalism, proptitudine, experiența, seriozitate și curaj în abordarea și găsirea de soluții inovatoare pentru nevoile curente ale acestora.

Expirat
Arhitect  -  Custom Architecture SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close