Publicat 14 Mai 2019 | Expiră 14 Iun 2019

Arhitect

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

APT angajeaza pentru clientul sau, o companie specializata in proiectare si design in domeniul constructiilor un Arhitect in Alexandria.

Cerinte:

- Studii: superioare, tehnice;
- Cursuri/atestări specifice postului;
- Experiență profesională: minim 1 ani experiență într-o poziție similară;
- Cunoștințe bune de AutoCAD 2D; programe de editare şi proiectare specifice domeniului, operare PC (Word, Excel, Outlook).

Descrierea jobului

- Participa la realizarea proiectului de autorizare de construire si a proiectulu tehnic si stabileste detalii de executie;
- Intocmeste documentatiile pentru obtinerea avizelor, precum si a celor de obtinere a Autorizaţiei de Construire si Funcţionare;
- Controleaza si evaluează costurile de constructie si efectueaza estimari;
- Concepe designul general in activitatea de proiectare si executie a elementelor de constructie si ofera consultanta cu privire la stilurile deconstructie adecvate;
- Evalueaza si propune solutiile de design arhitectural in domeniul proiectarii si planificarii arhitecturale;
- Participa la coordonarea unor faze importante de lucrări in santier.


Pachet de beneficii:

- Oportunitatea de a lucra intr-o echipa profesionista si dinamica;
- Posibilitate de crestere profesionala;
- Mediu de lucru placut;
- Pachet salarial atractiv;
- Cazare asigurata in Alexandria;
- Decont de transport.

Cod intern: 140519AMT

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Expirat
Arhitect  -  APT RESOURCES & SERVICES SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close