Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 03 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

ARHITECT/STUDENT ARHITECT

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Arhitect stagiar/student arhitect cu pasiune si determinare preferabil fara experienta in proiectare dar cu abilitati programe de proiectare si redactare (rend). Ne dorim o colaborare pe termen lung.

Descrierea jobului

Avem nevoie de ajutor la proiectare printre absolventi/ studenti practici si creativi si bineinteles harnici. Suntem un birou cu tot felul de lucrari- o pasiune de laudat ar fi proiectarea si realizarea constructiilor naturale. Avem in lucru cateva proiecte de case naturale, altele sunt deja construite, locuite. Lucram si cu materiale conventionale proiectam locuinte individuale si colective si amenajari interioare si parcuri si birouri...de tot felul. Facem o selectie in functie de informatiile pe care ni le transmiteti via e-mail (office@3e-concept.ro)-(educatie, pasiuni, practica...) si povestim mai multe apoi. Cunostintele de ArchiCad ar fi un bonus pentru noi si un bun avans pentru voi in ceea ce priveste selectia.

Multumim!

Descrierea companiei

Suntem o companie dedicata scopului de a realiza constructii sustenabile, economice, ecologice si eficiente. Avem o experienta dovedita de mai bine de 10 ani in proiectare si design.

Expirat
ARHITECT/STUDENT ARHITECT  -  NEURON ARH DESIGN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close