Arhitect Responsabil Avize

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Arhitect cu experienta in elaborarea documentatiei tehnice in vederea obtinerii certificatelor de urbanism/avizelor/documentatiei in vederea obtinerii AC.

Descrierea jobului

Elaborarea documentatiei tehnice (piese scrise si desenate) in vederea eliberarii Certificatului de Urbanism;
Elaborarea documentatiei tehnice (pieselor scrise si desenate) in vederea obtinerii avizelor conform Certificatului de Urbanism, in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire;
Depunerea documentatiei pentru solicitarea avizelor, conform . si urmarirea derularii procedurilor si mentinerea relatiei cu autoritatile;

Descrierea companiei

Companie cu peste 50 de angajati, cu o echipa completa (arhitecti, structuristi si ingineri de instalatii), tanara si dinamica, cu lucrari diversificate, dorind afirmarea in contextul actual prin furnizarea unor servicii premium, a unor proiecte corect elaborate, instrumentate si optimizate, dorind sa satifaca nevoile clientului si, totodata, sa respecte responsabil normativele si standardele in vigoare.

Publicat 23 mai 2022 Reactualizat 20 iun. 2022 Expiră 22 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.