Arhitect Proiectant

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 3500 - 6000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pasiune pentru arhitectura
Dorinta de a se perfectiona continuu
Sociabil, obisnuit cu lucrul in echipa
Atentie la detaliu
Experienta de proiectare cladiri industriale constituie un avantaj
Un portofoliu frumos este un avantaj. Va rugam trimiteti la adresa bogdan.pintilie@ppae.ro in momentul in care aplicati
Avantaj cunoastere Nemetscheck Allplan. Cerinta minima: cunoastere foarte buna Revit sau Arhicad, ca baza de invatare rapida a Allplan
Cunoasterea Lumion si experienta in randari foto-realiste sunt un avantaj.

Descrierea jobului

Veti face parte dintr-o echipa profesionista, formata din 14 arhitecti si 6 ingineri structuristi. Postul presupune intocmirea de proiecte de arhitectura fazele SF, DTAC, PTh si DE si randari pentru prezentari. Este asigurata indrumare de catre arhitecti cu experienta. Sunt de proiectat cladiri diverse: blocuri cu apartamente, cladiri de birouri, hale industriale, etc. Proiecte mari, frumoase, de portofoliu. Software desen Nemetscheck Allplan, full BIM. Se lucreaza pe acelasi model cu specialitatea structura. Software randare Lumion. Mediu de lucru prietenos. Nu se lucreaza ore suplimentare.

Descrierea companiei

PPAE este una dintre cele mai versatile companii de proiectare cladiri din Bucuresti, atat ca programe cat si stilistic. Avem un portofoliu de aproximativ 1.000.000 metrii patrati proiectati - cladiri rezidentiale si industriale. In 2021 sarbatorim 18 ani de activitate. Elaboram proiectele de arhitectura si structura de rezistenta cu personal propriu. Suntem intotdeauna la zi cu tehnologia, software si hardware. Suntem pionieri in utilizare BIM, de la infiintarea companiei. Am creat un mediu de lucru care incurajeaza dezvoltarea profesionala continua, pentru a putea oferi clientilor proiecte din ce in ce mai bune.

Publicat 10 sept. 2021 Reactualizat 8 oct. 2021 Expiră 10 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos