Publicat 30 Iul 2020 | Reactualizat 29 Aug 2020 | Expiră 30 Aug 2020

Arhitect Proiectant

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pasiune pentru arhitectura.
Dorinta de a se perfectiona continuu.
Un portofoliu frumos este un mare avantaj. Va rugam trimiteti la adresa bogdan.pintilie@ppae.ro in momentul in care aplicati.
Avantaj cunoastere Nemetscheck Allplan sau disponibilitate de a il invata in scurt timp.
Cunoasterea Lumion, SketchUp si V-Ray si experienta in randari foto-realiste sunt un avantaj.

Descrierea jobului

Veti face parte dintr-o echipa cu un nivel inalt de calificare, formata din 10 arhitecti si 5 ingineri structuristi. Postul presupune intocmirea de proiecte de arhitectura fazele SF, DTAC, PTh si DE si randari pentru prezentari. Este asigurata indrumare de catre arhitecti cu experienta. Sunt de proiectat cladiri diverse: blocuri cu apartamente, cladiri de birouri, hale industriale, etc. Proiecte mari, frumoase, de portofoliu. Software desen Nemetscheck Allplan. Software randare Lumion sau SketchUp + V-Ray.
Conditii financiare: salariu atractiv, peste media pietei, negociabil in functie de aptitudini si experienta. Minim 3.500lei net pentru stagiari (inclusiv tichete de masa), la angajare si salarii mai mari (4-5.000lei si peste) pentru experienta si performante superioare.
Localizare birou: in zona Dinamo, 5 minute de mers pe jos de la metrou Stefan cel Mare.

Descrierea companiei

PPAE este una dintre cele mai serioase si prolifice companii de proiectare cladiri din Bucuresti, cu un portofoliu de aproximativ 1.000.000 metrii patrati proiectati. Elaboram proiectele de arhitectura si structura de rezistenta cu personal propriu. Suntem intotdeauna la zi cu tehnologia, software si hardware. Am creat un mediu de lucru care incurajeaza dezvoltarea profesionala continua, pentru a putea oferi clientilor proiecte din ce in ce mai bune.

Expirat
Arhitect Proiectant  -  Pintilie Partners Architecture Engineering

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close