de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 15 Mar 2019 | Reactualizat 12 Apr 2019 | Expiră 15 Apr 2019

Arhitect Junior

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este un tânar architect, care să acumuleze experiență în întocmirea de documentații scrise și desenate pentru fazele de proiectare DALI, DTAC, PT+DE in cadrul proiectelor de arhitectură.Responsabilitați :

- Redactarea proiectelor de arhitectură, în toate fazele acestuia (studiu de soluție, CU, DTAC, PTh, DDE, caiete sarcini, antemăsurători, ofertare);

- Vizite pe șantier în vederea întocmirii releveelor și/sau a fișelor de date ale imobilelor;

- Vizite pe șantier pentru asistența tehnică în faza de execuție;

- Respectarea termenelor de predare.Cerințe software:

- AUTOCAD

- Pachet Microsoft OfficeConsiderăm că echipa CDS este locul potrivit în care te poți dezvolta ca profesionist, fiind alături de oameni tineri, pasionați de ceea ce fac, într-o echipă dinamică, în mijlocul unor situații practice foarte variate care te pun în fața unei experiențe provocatoare si interasante.Dacă argumentele de mai sus te-au convins și vrei să ne cunoști pentru a te alătura echipei noastre, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm în echipa CDS!

Descrierea jobului

Echipa noastră caută un nou membru, la departamentul de arhitectură.

CONCRETE & DESIGN SOLUTIONS (CDS) este o echipă tânără de profesioniști în domeniul de proiectare construcții civile.

Asigurăm un mediu propice pentru a vă dezvolta personal și a vă demonstra calitățile.

Echipa noastră tânară cuprinde momentan 40 de membri și este activul nostru cel mai de preț. Principiul nostru este de a avea o echipă unită, entuziastă și într-o continuă dezvoltare. Aceasta contribuie în mod esențial la calitatea serviciilor noastre și implicit la satisfacția clienților. Ne dorim alături de noi oameni care vor să învețe, să evolueze professional, oameni deschiși, inteligenți, care să dezvolte relații durabile, profesioniste și echilibrate, în interiorul cat și exteriorul companiei.În acest sens oferim un pachet extins de beneficii fiecărui membru al echipei:

- salariu net 2500 lei

- tichete de masă în valoare de 255 lei din a treia lună de angajare

- abonament mijloc de transport în comun

- servicii medicale private din a șasea luna de angajare

- un program flexibil pentru studenți

- un mediu oportun pentru dezvoltare personală

- un mediu de lucru profesionistSediul CDS este într-o zonă frumoasă și accesibilă din București, zona - Primăria Sector, aproape de mijloacele de transport în comun, de zone verzi, de locuri placute de ieșit în pauza de masă.

Descrierea companiei

Companie cu peste 50 de angajati, cu o echipa completa (arhitecti, structuristi si ingineri de instalatii), tanara si dinamica, cu lucrari diversificate, dorind afirmarea in contextul actual prin furnizarea unor servicii premium, a unor proiecte corect elaborate, instrumentate si optimizate, dorind sa satifaca nevoile clientului si, totodata, sa respecte responsabil normativele si standardele in vigoare.

Expirat
Arhitect Junior  -  Concrete & Design Solutions S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close