Publicat 20 Iun 2019 | Reactualizat 18 Iul 2019 | Expiră 21 Iul 2019

Arhitect / Designer industrial

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Deschis la a invata lucruri noi - munca teren si birou.

Descrierea jobului

Job-ul presupune realizarea de proiecte de arhitectura, design interior sau peisagistic in diferite programe specializate. Se va lucra in echipa, intr-un colectiv tanar cu vaste posibilitati de afirmare profesionala.
Responsabilitatile sunt legate de produsul cerut, in acest caz proiecte de arhitectura sau design si pastrarea legaturii cu beneficiarii.
Fiind o companie in dezvoltare, cu un colectiv tanar, beneficiile sunt atat materiale cat si oferirea unui mediu de lucru relaxat axat atat pe dezvoltarea personala cat si a colectivului in ansamblu.

Descrierea companiei

SC Kubo Investments SRL, a fost fondata in 2008. Activitatea noastra consta in realizarea de proiecte complete de design, arhitectura si concept pentru clienti interni si externi. Kubo realizeaza machete imobiliare, prototipuri, standuri expozitionale, design exterior si interior, arhitectura si proiecte de inginerie. SC Kubo Investments SRL se imparte in mai multe divizii cu specific diferit- www.kuboinvestments.com

Expirat
Arhitect / Designer industrial  -  SC Kubo Investments SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close