Publicat 18 Ian 2008 | Reactualizat 16 Mar 2008 | Expiră 18 Mar 2008

arhitect, conductor arhitect, proiectant arhitect, inginer constructii-proiectare pentru desen planuri cofraj structura

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

arhitect, conductor arhitect, proiectant arhitect, inginer constructii-proiectare pentru proiectare planuri cofraj structura.
-absolvent al studiilor de arhitectura, conductor arhitect, proiectant arhitect, inginer constructii-proiectare
-minim doi ani experienta in proiectare cad, preferabil trei la cinci
-cunostinte avansate de AUTOCAD, cunostinte de operare MS Office
-foatre buna viziune in spatiu
-motivat, riguros, comunicativ, creativ, pasionat, curios
-capacitate (excelente abilităţi )de a lucra si comunica în echipă
-cunoasterea limbii franceze constituie avantaj

Descrierea jobului

3-5 ani experienta soft-CAD, foatre buna viziune in spatiu,responsabilitate, rigurozitate, spirit de echipa, cunostinte de limba franceza apreciate dar nu obligatorii:
-capacitatea de a-si insusi cunostintele tehnice, de CAD, a metodei si organizarii specifice firmei necesare in vederea elaborarii proiectelor de executie
-realizarea documentatiei tehnice, planuri, sectiuni, detalii, elevatii în cadrul echipei, sub indrumarea sefului de proiect
-administrarea documentatiilor specifice, in cadrul procedurii de proiectare
-responsabilitatile presupun participarea in cadrul echipei la elaborarea proiectelor in toate fazele de proiectare, intocmirea si editarea documentatiilor, gestionarea proiectului, monitorizarea si executia modificarilor, respectarea planificarii proiectarii preconizate de seful de proiect.

Ca o recunoastere din partea noastra a abilitatilor d-vs profesionale si a calitatilor personale, beneficiile vor veni sub forma de mariri salariale la perioade negociate, bonusuri de sarbatori, bonusuri pentru contributii importante la proiecte, avansare ierarhica. Pentru o evaluare corecta, contributiile personale in cadrul proiectelor sunt monitorizate. Orele suplimentare se vor recompensa.

La viitorii nostri colegi vom aprecia si vom recompensa adecvat calitati personale precum motivarea, resposabilitate profesionala, dorinta de a confirma, atitudinea constructiva, spiritul de echipa, bunul-simt si loialitatea.

Descrierea companiei

ASAI MANAGEMENT & CONSULTING este o firma de proiectare constructii civile, toate tipurile de operatii ; birouri, scoli, licee, spitale, locuinte de la 3000 la 40000 mp. Specificul firmei este proiectarea de structuri de rezistenta (Franta), numai specialitate cofraj si anume intocmirea planurilor, sectiunilor, detaliilor, elevatiilor in faza de executie pe baza proiectelor de arhitectura/instalatii.

Acordam o deosebita importanta rigurozitatii, acuratetei in proiectare, interesului pentru detalii, organizarii in cadrul proiectului, initiativei de a gasi solutii, pragmatismului profesional.

Oferim posibilitatea de a lucra la proiecte diversificate atat mari cat si mici, din care se poate acumula experienta de proiectare la standard european si cunostinte aprofundate de detalii de executie.

Expirat
arhitect, conductor arhitect, proiectant arhitect, inginer constructii-proiectare pentru desen planuri cofraj structura  -  ASAI MANAGEMENT & CONSULTING

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close