Area Sales Representative

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cautam o persoana dinamica, cu abilitati deosebite de comunicare si organizare care sa promoveze si sa vanda sisteme de rafturi metalice industriale pentru depozite si spatii logistice.

Experienta in vanzari B2B si abilitatea de a dezvolta si mentine relatii profesionale pe termen lung sunt abilitati pe care le cautam la viitorul coleg.

Descrierea jobului

Rolul principal va fi cel de identificare a oportunitatilor de vanzare si dezvoltarea acestora pana la incheierea procesului de vanzare.
Va fi responsabil de relatia directa cu clientii din zona Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Salaj, munca fiind impartita intre vizite in teren ( max 2 zile / saptamana) si munca in office sau home-office.
Oferim pachet salarial atractiv format din componenta fixa + bonusuri trimestiale, asigurare de sanatate privata, la care se adauga programe de training si de dezvoltare personala.
Pe tot parcursul colaborarii vom fi alaturi de tine cu suport tehnic, logistic, materiale de marketing sau de orice ai nevoie pentru a te ajuta in atingerea obiectivelor.
Daca crezi ca esti persoana potrivita, ce isi doreste sa se dezvolte profesional si in cautare de noi oportunitati te rugam sa ne trimiti CV-ul tau!

Descrierea companiei

Hyper Line Consult este firma cu sediul in Oradea, care din 2004 livreaza si monteaza rafturi metalice pentru organizare eficienta a spatiilor de expunere si depozitare.
Pe langa rafturile metalice pentru supermarket si alte spatii amenajate pentru comert, Hyper Line Consult livreaza si monteaza atat rafturi metalice cu polite pentru arhive, depozite piese auto, depozite farma cat si rafturi industriale pentru paleti folosite in spatiile logistice.
Informatii despre produsele si proiectele noastre puteti gasi pe site www.hyperline.ro
Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.