Area Sales Manager

SAROM IMPEX SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 3500 - 6500 RON
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea a 2 colegi pe postul de Area Sales Manager pentru Slatina/Craiova, Buzau/Ploiesti.
 • Comunici eficient: exprimi idei in mod clar si elocvent dar poti ajusta discursul la situatie si audienta;​
 • Cunosti piata: intelegi in detalii fine piata in care activezi, tendintele si ce o influenteaza, stii sa prioritizezi actiunile in consecinta;
 • Identifici si formulezi clar nevoia Clientului: Esti capabil sa creezi valoare pentru Client prin identificarea, clarificarea si prioritizarea nevoilor acestuia
 • Formulezi si prezinti solutii: creezi valoare “win-win” pentru Client, prin oferirea dе solutii potrivite nevoilor si prin prezentarea acestora intr-un mod transparent si convingator
 • Esti de incredere si castigi increderea: ai abilitatea dе a conduce o conversatie dе business in directia dorita
 • Auto cunoastere si auto dezvoltare: esti capabil sa iti atingi targeturile si sa te integrezi in echipa prin intelegerea emotiilor proprii si ale celorlalti, precum si prin folosirea acestor informatii pentru a influenta perceptii si comportamente

Descrierea jobului

Ai spirit antreprenorial, iti place procesul de vanzare si vrei sa fii apreciat intr-un mediu profesionist bazat pe valori?Candidatul ideal (adica TU) se va ocupa de achizitia de noi clienti, prospectare continua si identificarea oportunitatilor din piata.

Ne dorim sa poti dovedi/indeplini urmatoarele:
 • Cunoasterea excelenta a produselor si serviciilor companiei
 • Cunoasterea produselor, serviciilor si portofoliilor competitorilor directi
 • Contruirea unei oferte personalizate bazate pe produsele si serviciile, pe valoarea serviciilor, politica de pret si diferentiatorii proprii
 • Promovarea unei imagini high-tech si inovatoare a companiei
 • Spirit de echipa

Ce beneficii ai daca ni te alaturi:
 • Mediu de lucru profesionist
 • Telefon, masina, laptop de serviciu pentru prezentari la clienti, conexiune securizata la sistemele informatice proprii
 • Salariu de baza si structura de comisionare competitiva, in functie de performanta, cu un nivel al veniturilor peste medie.
 • Bonus trimestrial pentru constanta in rezultate;
 • Activitati împreună cu Echipa.

Descrierea companiei

SAROM a fost fondată în România în anul 1992 ca o afacere de familie construită din pasiunea și experiența dobândite în cele mai proeminente companii în domeniul ambalajelor alimentare și farmaceutice din Europa, incluzând gigantul francez Saint-Gobain.
Bazându-ne pe cunoștințele din industrie despre întregul proces, de la producție la vânzări și logistică, precum și pe legături puternice cu actori din piață, compania noastră și-a consolidat de-a lungul anilor o poziție tot mai puternică și o rețea tot mai mare de furnizori.
Astăzi, după două decenii de creștere continuă, SAROM ocupă o poziție competitivă pe piața ambalajelor și este alegerea de încredere a unora dintre cele mai mari mărci din domeniul alimentar și al băuturilor.
Compania continuă să fie o afacere de familie, reprezentată de către fiii fondatorului.

Filosofia
Pasiunea noastră este să combinăm tehnologia și măiestria cu scopul de a produce, distribui și promova ambalaje de calitate pentru industria de băuturi și alimentară. Misiunea noastră este să creăm o legătură autentică între consumatori și produsele noastre, bazându-ne pe putere de atracție, pe încredere și pe memorabilitate.

Furnizori
Colaborăm cu liderii de piață din industria ambalajelor pentru produsele alimentare, cosmetice și farmaceutice, oferind cea mai bună calitate a sticlei și soluții complete. Avem o colaborare solidă pe termen lung cu furnizorii noștri care ne permit să oferim servicii de relații cu clienții de cea mai înaltă calitate, cu oferte personalizate adaptate nevoilor tuturor companiilor.
Folosind rețeaua noastră globală de furnizori, ne asigurăm că venim întotdeauna în întâmpinarea necesităților privind capacitatea de producție și logistică, chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.
Publicat 28 iun. 2022 Reactualizat 26 iul. 2022 Expiră 28 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.