Publicat 19 Mar 2010 | Expiră 20 Apr 2010

Area Sales Manager | Regional Sales Manager

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Previziunea, organizarea, coordonarea, decizia si controlul structurii de vanzare sunt elementele definitorii pentru postul cautat.

Ne asteptam la realizarea obiectivelor de vanzari conform planului de vanzari individual / echipa convenit si asumat.

Gestionarea corecta a conexiunilor stabilite de catre forta de vanzare

Dezvoltarea portofoliului regional de clienti prin adaugarea unor noi clienti in portofoliu.

In calitate de RSM vei coordona din Bucuresti si Timisoara cele doua echipe regionale formate din 4 ASM si 4 KAM.

In calitate de ASM vei fi locat in urmatoarele orase: Cluj Napoca, Brasov, Iasi, Bucuresti, Constanta, Craiova.

Descrierea jobului

Cerinte:
Experienta in managementul vanzarilor directe
Experienta in coordonarea de echipe de vanzari
Experienta de minimum 5 ani in vanzare
Lejeritate in operarea informatiilor in format electronic
Calitati excelente de comunicare interpersonala
Orientare catre clienti, atitudine profesionala si proactiva
Rezistenta la stres si gandire pozitiva
Simt organizatoric si responsabilitate
Cinste si corectitudine
Oferta (bonusuri, beneficii):
Ne place sa credem ca oferim in primul rand aceea strategie de business ce este adaptata perioadei economice prin care trecem, incepand de la cresterea calitatii fortei tale de vanzari, continuand cu strategia proprie de dezvoltare si terminand cu siguranta si ciclicitatea business-ului pe care ti-l propunem.

Oferim onestitate, stabilitate, performanta, siguranta financiara si nu in ultimul rand un serviciu extrem de eficient, de indoor advertising, pozitionat din punct de vedere al pretului conform cu realitatea economica actuala.

Un cadru exceptional pentru dezvoltarea profesionala, un mediu de lucru dinamic si extrem de competitiv, un pachet financiar foarte atractiv, o remuneratie suplimentara in functie de efortul depus si succesul in vanzari, intregesc coerenta planului de afaceri pe care dorim sa ti-l prezentam.

Asteptam sa te cunoastem fie ca esti un posibil partener regional de business sau pur si simplu un vanzator cu abilitati si experiente speciale.

Echipa BDN | CONNECT

Badina Ovidiu
Head of Marketing

Rosca Daniel Gheorghe
Head of Sales

Descrierea companiei

Cine este BDN | CONNECT?

BDN | CONNECT defineste comunitatea nationala a companiilor care se sprijina reciproc pentru promovarea propriilor identitati. Pe scurt, tu iti faci publicitate la mine in locatie iar eu imi fac la tine. Iar daca eu am mai multe spatii de promovare disponibile, imi pot face publicitate la mai multe companii. Este o modalitate inedita de a-ti face reclama gratuit.

Daca una dintre companii este dispusa sa ofere o parte din spatiul interior al locatiei sale pentru promovarea unei alte companii, care la randul ei va oferi acelasi serviciu, este candidatul ideal. Indiferent de domeniul de activitate: hotel, restaurant, cafenea, laborator medical, club, supermarket sau orice altceva, oricare dintre companii este binevenita in aceasta retea nationala. E simplu si onest.

BDN | CONNECT este parte a grupului BDN (Business Development Network), grup ce include societati comerciale specializate in definirea strategiei de afaceri, marketing strategic, creatie publicitara, stabilirea strategiilor de promovare online sau reprezentanta a producatorilor de yachturi.

Ce face BDN Connect?

BDN Connect a lansat o provocare unica pe piata advertisingului, o retea de promovare indoor bazata pe schimb publicitar. Mai explicit, o comunitate de companii in interiorul careia membii isi fac reclama gratuit in mod reciproc, in propriile spatii interioare, ce pot fi sedii de firma sau alte locatii ce apartin organizatiei respective.

Este o metoda originala si extrem de bine structurata, prin care brandurile cresc in notorietate, afacerile isi maresc numarul de clienti si profitul. Si toate acestea cu o implicare minimala de costuri.

BDN Connect este unul dintre cele mai avantajoase canale de promovare ce ofera companiilor sansa de a-si face reclama exact la publicul tinta, cu un pret extrem de mic: o audienta ce poate depasi chiar si 240.000 persoane lunar, cu mai putin de 30 de euro pe luna.

Credem ca BDN | CONNECT este cel mai ieftin. Si probabil cel mai eficient. Eficient pentru ca este inovator, iar inovatia sporeste nivelul atentiei. Iar daca este sa trecem si printr-un simplu calcul matematic, lucrurile vor deveni si mai clare.

Daca esti interesat in cresterea profitului businessului tau si / sau a venitului tau, te indemnam sa vizitezi pagina noastra de web, www.bdnconnect.ro, pentru a-ti clarifica eventualele intrebari.

Expirat
Area Sales Manager | Regional Sales Manager  -  BDN | CONNECT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close