Area Sales Manager/New Business ( OLX )

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal


Suntem in cautarea unui nou coleg pentru a se alatura echipei noastra pe rolul de Area Sales Manager/New Business ( OLX ) in cadrul HUB-ului nostru din Bucuresti. O experienta solida in zona de vanzari B2B, cu focus pe atragerea de clienti noi, constituie un avantaj.

Oportunitatea ta...

Ca si Area Sales Manager/New Business pentru OLX vei activa in piata locurilor de munca, a vanzarilor de produse si servicii, oferindu-le partenerilor si prospectilor nostri cele mai bune solutii pentru a ajunge la clientii lor directi si indirecti din industrie.

Descrierea jobului


O zi tipica la OLX Group, in rolul de Area Sales Manager/New Business, va presupune:

- Abordarea potentialilor clientilor pentru a le propune serviciile OLX
- Crearea de noi oportunitati prin formarea unei baze de date proprii de clienti, utilizand canale diverse precum recomandarile, cold calling, participarea la diverse evenimente
- Aplicarea unei abordari consultative pentru a intelege mai bine nevoile clientilor si a veni cu solutii care sa se plieze pe cerintele acestora
- Identificarea factorilor de decizie din cadrul companiilor targetate pentru a incepe procesul de vanzare
- Crearea de rapoarte prin colectarea, analiza si centralizarea datelor
- Indeplinirea targetelor operationale si de vanzare.

De ce vei avea nevoie pentru acest rol?

- Minim 3 ani experienta in roluri de Sales, cu focus pe atragerea de clienti noi
- Excelente abilitati de negociere, comunicare, prezentare si livrare
- Atitudine matura, orientat catre crestere, cu bune abilitati inter-personale
- Abilitati de transformarea in vanzare a lead-urilor ce implica mai multi factori de decizie
- Cunoasterea pachetului Microsoft Office
- Experienta in vanzari online constituie un avantaj
- Experienta dovedita in calificarea oportunitatilor, dezvoltarea conturilor si managementul timpului
- Studii universitarea sau liceale.
- Permis de conducere cat.B

...OLX Group Romania

In Romania suntem 180+ angajati lucrand pentru olx.ro, storia.ro si autovit.ro. In prezent de acasa, de obicei din cadrul biroului nostru din centrul Bucurestiului. OLX este liderul pietei de anunturi, ajutand milioane de oameni sa faca cea mai buna alegere in fiecare zi - construind mai mult spatiu acasa, reparand o teava sparta sau, la fel ca tine, gasind cel mai bun loc de munca. Storia.ro, platforma noastra imobiliara, ii ajuta pe oameni sa gaseasca locul pe care il pot numi acasa - pentru o vreme sau pentru intotdeauna. Autovit.ro este lider de piata in industria de anunturi auto, conectand soferii la masina care ii va duce acolo unde au nevoie si doresc sa fie.

La ce te poti astepta de la noi si ce iti oferim?

- Oportunitatea de a fi parte dintr-un grup international, lucrand pentru liderul pietei anunturilor de vanzare
- Sediul companiei este locat intr-o zona centrala a Bucurestiului, in Piata Victoriei, desi in prezent lucram de acasa pentru a prioritiza sanatatea angajatilor nostri
- Investim in dezvoltarea ta profesionala si vei avea ocazia de a fi in contact cu profesionisti din intreg mapamondul
- Pachet complex de beneficii ( bonus lunar de performanta, asigurare medicala, flexbilitatea beneficiilor )
- Un mediu de lucru dinamic si prietenos unde a iti face treaba cu placere si a te bucura de calatorie, este mult mai important decat reguli si ierarhie.
- Prajituri. Sau alte cadouri. Ne place sa fim creativi in privinta aceasta :)

Descrierea companiei

Alatura-te echipei OLX pentru a face parte din povestea noastra!

OLX Online Services SRL este un grup global de produse și tehnologie cu peste 20 de marci mărci. 5.000+ persoane. O mentalitate.

Abilităm oamenii să-și îmbunătățească viața. Produsele și serviciile OLX fac schimbul de bunuri și servicii ușor și convenabil pentru toată lumea. Acest lucru beneficiază comunitățile locale și nu numai, ajungând cu un pas mai aproape de o lume fără risipa.

În fiecare lună, 350 de milioane de oameni folosesc principalele noastre piețe precum Avito, Letgo, Dubizzle, OLX și alte zeci de mărci locale. Mergem pentru un miliard.

Suntem mândri că suntem diferiți și lucrăm diferit. Combinăm spiritul și agilitatea unui startup-uri cu sprijinul puternic al unuia dintre cele mai mari grupuri de internet pentru consumatori din lume, Naspers.

Suntem alergici la interferențele corporative și ne place să acționăm pe piețe interesante. Improvizăm, experimentăm și ascultăm clienții.

Adunăm echipe pentru a colabora într-un mediu incluziv în care se aud toate vocile. Ne îmbrățișăm incertitudinea și schimbările de conducere.

Suntem OLX Group, vino in echipa!

Publicat 8 mai 2022 Reactualizat 15 mai 2022 Expiră 7 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.