Area Sales Manager -Financial Services (zona Vest/Nord Vest)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ești un pasionat de vânzări, interesat sa lucrezi în domeniul dinamic al soluțiilor de finanțare pentru autovehicule? Dacă da, suntem bucuroși să-ți propunem sa te alături echipei noastre de manageri coordonatori ai vânzărilor de autovehicule prin intermediul produselor de finanțare.

Abilitățile principale pe care ne dorim să le aibă candidatul ideal sunt:

Experiență în coordonarea de echipe de vânzări
Excelente abilitați de comunicare și negociere
Capacitatea de a urmări sarcini și obiective multiple pe zone extinse
Autonomie și inițiativă profesională
Orientare către satisfacția clienților și partenerilor de business
Bune abilitați de utilizare a instrumentelor digitale de comunicare si productivitate (laptop, smartphone, suita de aplicații Office 365)

Descrierea jobului

Responsabilități principale:
 • Promovează vânzarea de autovehicule noi și rulate (comercializate in rețelele Dacia, Renault si Nissan), prin intermediul soluțiilor de finanțare (leasing si credit) precum și vânzarea de servicii (asigurări auto, contracte de întreținere)
 • Implementează politica comercială a companiei și elaborează strategii adaptate zonei de responsabilitate, vizând creșterea performanței comerciale.
 • Monitorizează și animă operațiunile de vânzare și negociere ale partenerilor implicați in proces, urmărind îndeplinirea obiectivelor fixate
 • Formează echipele de vânzări ale partenerilor în ceea ce privește produsele de finanțare si serviciile companiei (argumentare de vânzări, metode comerciale, proceduri)
 • Întocmește rapoarte necesare pentru urmărirea eficienta a activității desfășurate (rapoarte de activitate, vizite, formari realizate, actualizări informații relevante pentru zona de responsabilitate etc)
 • Monitorizează și asigură buna derulare a acțiunilor de marketing
 • Asigură o prezentă frecventă în zona de responsabilitate atribuită
 • Contribuie activ la proiectele prioritare ale organizației
Ca parte a echipei comerciale a RCI Romania vei beneficia de următoarele:
 • Salariu competitiv în concordanță cu experiența, educația și abilitățile
 • Bonusuri pentru realizarea obiectivelor de vânzări
 • Asigurare de sănătate
 • Autoturism de serviciu, laptop și smartphone
 • Oportunitatea de a lucra pentru mărcile Grupului Renault, liderul pieței auto din Romania

Descrierea companiei

RCI Romania este filiala din România a RCI Bank and Services (bancă deținută 100% de Renault) prezentă în 36 de țări pe 5 continente. Misiunea noastră principală este finanțarea clienților mărcilor Dacia, Renault si Nissan din România. În afară de soluții clasice de finanțare auto (credit si leasing), oferim și o gamă variată de asigurări și servicii adaptate nevoilor clienților Dacia, Renault și Nissan. Activitățile noastre sunt diversificate, principalele domenii profesionale fiind: analiză financiară, relații clienți, logistică auto, control de gestiune, vânzări, marketing, resurse umane, control intern, IT. În plus, angajații noștri au oportunitatea dezvoltării unei cariere și în alte entități ale Grupului Renault Romania.
Publicat 1 oct. 2021 Reactualizat 29 oct. 2021 Expiră 31 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.