Publicat 08 Mar 2019 | Expiră 08 Apr 2019

Area Sales Manager B2B

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DAB MSP ROMANIA cauta un Area Sales Manager in Ploiesti. Pana acum ne-am dezvoltat exclusiv din marketing online sau din recomandari insa a venit momentul sa ducem compania la un alt nivel.

Scopul nostru este de a gasi o persoana care sa dezvolte reteaua de clienti pentru IT Management - Abonamente de IT Outsourcing - Externalizare IT, sisteme de securitate pentru companii (control acces, bariere, camere de supraveghere s.a.m.d.), sisteme audio BOSE pentru baruri, restaurante si terase, sisteme de smart home / smart buildings, sisteme complexe de parcari cu plata pentru centre comerciale si multe alte idei ce vor lua nastere pe parcurs. Practic tinta departamentului de vanzari este zona de clienti business / corporate insa pot genera comisioane bune si clientii rezidentiali care doresc sisteme de smart home.

Pornim pentru inceput in Prahova si Bucuresti apoi incet, incet la nivel national. La momentul potrivit, aceasta persoana va avea ocazia sa isi formeze echipa de vanzari la nivel national. Pentru noi este foarte important ca un candidat sa detina experienta de minim 2 ani in vanzarea de servicii tehnice si produse catre companii. Daca ai o experienta buna in zona de vanzari telecom pe sectorul de business este un avantaj destul de bun.

Trebuie sa stapanesti foarte bine computerul, Microsoft Outlook, Word, Excel, sa ai permis de conducere si sa iti doresti sa vinzi foarte multe abonamente IT ori pachete de produse care cuprind servicii aditionale. Suntem compania care considera ca un agent bun de vanzari are un comision mare si un salariu de baza mic, nu invers. Inainte sa existe DAB MSP noi cei din management am vandut servicii si produse IT, stim care sunt satisfactiile dorite de un vanzator bun si de aceea vrem sa le ai si tu la noi. Nu exista o limita maxima lunara / anuala a comisioanelor, iti oferim sansa sa castigi exact cat vrei peste targetul lunar impus de companie. Iubim ideea de win-win, daca esti la fel in mod sigur te dorim in echipa!

Descrierea jobului

  • Urmareste obiectivele privind organizarea activitatii de vanzari B2B
  • Dezvolta si gestioneaza relatia cu clientii business din zona Prahova - Brasov
  • Identifica potentialii clienti business noi pentru DAB MSP din zona Prahova - Brasov
  • Creste numarul abonamentelor lunare de servicii IT ale DAB MSP
  • Promoveaza gama de servicii si produse catre toti clientii business din zona Prahova - Brasov
  • Creste numarul abonamentelor de mentenanta pentru sistemele de securitate din zona Prahova - Brasov
  • Promoveaza sistemele de tip Managed Wi-Fi catre Hoteluri, Pensiuni si Institutii Publice
  • Promoveaza sistemele de securitate catre clientii business din zona geografica de activitate
  • Promoveaza sistemele audio BOSE ale DAB MSP catre baruri, restaurante, cafenele, hoteluri, sali de conferinte din zona geografica de activitate

Descrierea companiei

DAB MSP ROMANIA este o companie fondata in 2008 in Ploiesti. Activam inca de la inceput in IT Outsourcing / BPO iar din 2010 in zona de securitate, audio, managed Wi-Fi & smart home. Zilnic facem ceva nou, practic pentru noi o noua zi inseamna o noua provocare. Avem clienti din foarte multe domenii de activitate pentru ca in prezent tehnologia este precum apa in mediul de business. Suntem parteneri oficiali Microsoft Romania din 2009 iar in prezent suntem printre putinele companii din Romania selectate de Microsoft pentru digitalizare & migrare catre Cloud in business. Asadar, n-ai cum sa te plictisesti la noi :)

Expirat
Area Sales Manager B2B  -  DAB MSP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close