Publicat 10 Sep 2019 | Reactualizat 10 Oct 2019 | Expiră 11 Oct 2019

Application & Web developer PHP

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă ești un profesionist IT cu competențe avansate de PHP, XHTML, CSS și SQL sau măcar ai o bună înțelegere și un interes enorm în aceste tehnologii, aceasta este o oportunitate bună de a te alătura unei companii agile care gândește în viitor.
Ca să intri în echipa noastră ar trebui să ai:
- experiență cu PHP, MySQL, XHTML, CSS și SQL sau experiență extinsă pentru o poziție de senior
- cunoștințe despre și interes în noile tehnologii și marketingul web
- cunoştinţele JavaScript, XML, AJAX, jQuery sunt un avantaj
- experienţa cu framework-ul YII reprezintă un mare avantaj
- înţelegerea conceptelor utilizate în programare, cum ar fi OOP frameworks, prototyping, unit-testing, versioning, etc.
- cunoștințe avansate în engleză
- experiența cu conceptele de grafică reprezintă un avantaj, în particular cunoștințe despre tehnologiile video și aplicații de prelucrare grafică.
- expertiză în platformele mobile reprezintă un alt avantaj.
Ca dezvoltator de aplicații web, trebuie să fii entuziast și dornic de a-ți însuși și dezvolta noi abilități. E important să comunici bine, să fii confortabil să lucrezi atât singur cât și într-o echipă și să ai abilități dezvoltate de rezolvare a problemelor.
Pentru a aplica pentru această poziție de Dezoltator Web poți folosi formularul sau ne poți trimite CV-ul direct la itjobs@carturesti.net , inclusiv o listă cu toate proiectele în care ai fost implicat şi o mică scrisoare de prezentare.

Descrierea jobului


Responsabilitati si beneficii:

Vei lucra cu designeri, programatori, clienți și parteneri externi pentru a planifica și executa cele mai bune soluții pentru propriile proiecte și acelea ale clienților noștri. Vei fi responsabil pentru planificarea, dezvoltarea, testarea, livrarea și suportul multor proiecte existente și nou dezvoltate.
Vei fi de asemenea responsabil cu implementarea/integrarea unor sisteme de eCommerce, inclusiv designul și manipularea bazelor de date sau modificarea sistemelor front-end. În plus, vei lucra cu blog-uri și micro-site-uri dinamice, folosind tehnologii ca PHP, SQL, XHTML, CSS și JavaScript și aplicații existente ca WordPress, Drupal sau alte unelte open-source.
În funcție de priceperea și domeniile tale de interes, responsabilitățile tale s-ar putea extinde în timp și către:
- activități în social media, inclusiv dezvoltarea de pagini și aplicații customizate de Facebook pentru campanii promoționale sau achiziție de date
- dezvoltarea și managementul unor campanii extinse de emailing
- aspecte de analiză și optimizare a traficului, pe platforme tip Analytics, Adsense, Adwords.
Pachet salarial în funcţie de experienţă.

Descrierea companiei

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi delectăm și să îi surprindem plăcut cu produsele și serviciile noastre. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.

Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește în curând 16 ani de când a deschis prima librărie, într- o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj și, de anul acesta, în Baia Mare), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile din rețea.

VREI SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?

Cărturești este o organizație dinamică, cu un mediu de lucru prietenos și flexibil, în continuă transformare și adaptare la dorințele și nevoile publicului. Avem 19 librării în București și în țară și un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.

Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.

Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:

Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică; Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale; Interesul organizației și al managementului pentru persoana reală; Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală; Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei; Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației (echipe de achiziții, departamentul online, HR, PR și Marketing, Financiar și Contabilitate); Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, Train Delivery, ROD/Romanian Design și multe altele)

Expirat
Application & Web developer PHP  -  DIRECT CLIENT SERVICES (CĂRTUREȘTI)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close