Publicat 19 Feb 2014 | Reactualizat 19 Mar 2014 | Expiră 23 Mar 2014

Antrenor fotbal robotic

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Wanted, alive!

Cautam campioni. Insa atentie, nu ne intereseaza nici bicepsii si nici jocul de picioare. Cautam tineri rapizi in... gandire, care fac driblinguri la... tastatura, numai talente trecute prin furcile programarii care isi doresc sa conduca o echipa de jucatori in cadrul celei de-a doua editii a Campionatului de Fotbal Robotic.

Esti elev de liceu? E bine. Esti student sau masterand? E si mai bine. Daca stii si putina engleza, niscaiva programare - C++ sau python, mai exact - si cu ce se mananca fotbalul in general, te apropii vertiginos de profilul campionului nostru pe 2014.

Nu ti-ar strica nici sa ai stofa de strateg, deschidere spre tehnologie de ultima ora si sa fii pasionat de robotica si inteligenta artificiala.

!!!Campionatul de Fotbal Robotic este un concurs iar participarea la acest proiect este voluntara. Competitia se adreseaza elevilor de liceu, studentilor si masteranzilor.!!!

Descrierea jobului

Campionatul de fotbal robotic (www.fotbalrobotic.ro) este un proiect inovator cu o durata de 3 luni, menit sa le ofere tinerilor sansa de a interactiona cu robotii si de a invata despre roboti si
utilitatea acestora in viata de zi cu zi. De aceea, prin cursurile sustinute in cadrul proiectului se combina invatatul practic pe platforma Arduino cu distractia maxima a jocului de fotbal robotic sub indicatiile regulamentului FIRA ce vizeaza competitiile de fotbal robotic pentru clasa mijlocie la nivel mondial.

Avem 2 echipe a cate 5 roboplayer-i care se vor confrunta pe parcursul a 2 reprize de 5 minute fiecare pe un teren. Totul se intampla sub ochiul atent al unei camere video care le transmite antrenorilor informatii despre pozitia robotilor. Pasele si suturile in poarta adversarului se vor da “din taste”, iar jocul se va derula dupa reguli asemanatoare cu cele din fotbalul clasic.

Nu-ti face griji! Singurul bagaj pentru cantonament este cel de cunostinte in programare, caci de cele ce tin de fotbal robotic ne ocupam noi, si de teorie, si de practica. Ar fi minunat daca ai veni cu laptopul tau, insa. Daca nu ai unul, rezolvam cumva si acest aspect, numai sa ne dai de stire. In rest, cu ajutorul sponsorilor si partenerilor competitiei, iti punem gratuit la dispozitie intregul sistem de joc.

Campionatul presupune 12 workshop-uri si 6 sesiuni de coaching in care vei invata de la A la Z cum se programeaza robotii, cum sa dai pase si ce strategie de joc te va urca pe podium dupa ce ai trecut victorios prin semifinale si prin finala.

Stim ca ai cursuri, de aceea nu este nevoie sa participi chiar la toate sesiunile de formare. Este suficient daca esti prezent macar la 5 workshop-uri si 5 sesiuni de coaching. Insa cu cat te antrenezi mai mult, cu atat iti cresc sansele in fata adversarilor de a te apropia de marile premii demne de un tech savvy puse in joc de sponsorii nostri.

Te invitam sa faci cunostinta cu robotii :)

Campionatul de fotbal robotic este un proiect initiat de inventeaza.ro.
Co-organizatori: eeStec si Universitatea Politehnica Bucuresti
Sponsori VIP: UPC, ASUS
Sponsori Gold: LUXOFT, Bitdefender,
Sponsori Silver: MISYS, OKAPI, ioteo
Partener institutional: UNESCO
Parteneri media: eJobs, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de valori, Videolink, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, HACKbiz, Inspire, InvataSa, Romania Pozitiva, Voievozii, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSedu, Gemma Total Advertising, StiintaAzi, Timisoara Startup Hub

Descrierea companiei

Asociatia Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) este o organizatie non-guvernamentala, fondata in 2011, care sprijina initiativele inovatoare in domeniul tehnologic cu accent pe robotica, programare si automatizari, fiind de altfel si primul hackerspace din Romania. De-a lungul timpului, organizatia noastra a castigat mai multe premii la competitii de profil, dintre care: premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, premiul 1 Webstock 2011, mentiune Inventika 2011 etc. De asemenea, ne mandrim cu organizarea a peste 100 workshopuri si indrumarea a peste 600 de elevi si studenti.

Mai multe informati despre proiectele noastre hardware si software, dar si despre activitatea noastra sunt disponibile pe website-ul www.inventeaza.ro sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/inventeazaro

Expirat
Antrenor fotbal robotic  -  Asociatia "Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret"

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close