Publicat 08 Iun 2019 | Expiră 09 Iul 2019

Animator socio-educativ

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Animator socio-educativ la Titan Orășelul Copiilor!
Dacă crezi că poți să fii un animator socio-educativ extraordinar și dacă crezi că îi poți face pe cei mici să zâmbească și să te îndrăgească, trimite-ne CV-ul tău!
Tip job: part time (cu timp inegal)
Locaţie: Loc. Cluj-Napoca

Descrierea jobului

Cerinţe:
- persoană dornică să îşi petreacă timpul alături de copii;
- creativitate, originalitate, inventivitate, iniţiativă;
- abilităţi de comunicare, dialog şi socializare;
- persoană ordonată, onestă şi responsabilă;
- atenţie la detalii şi rezistenţă la stres şi presiune;
- spirit de echipă;
- disponibilitate şi sâmbătă/duminică.

Responsabilităţi:
- supravegherea şi îndrumarea copiilor pentru o joacă sigură şi lipsită de incidente;
- implicarea copiilor în diverse activităţi recreative;
- organizarea şi amenajarea spaţiului de joacă, depozitarea jucăriilor;
- asigurarea ordinii şi curăţeniei;
- aranjarea şi servirea mesei în cazul aniversărilor;
- încasarea contravalorii produselor sau a serviciilor şi emiterea documentelor fiscale.

Descrierea companiei

Titan-Orăşelul Copiilor - Construit pentru distracţie!
Loc de joacă şi petreceri pentru copii

Titan - Orăşelul Copiilor este un tărâm de joacă. Inspirat de copiii noştri şi bucuros să fie însufleţit de cât mai mulţi parteneri de joacă!
Ştim că ochii copiilor se luminează de curiozitate şi de poftă de aventură. Aşa că am migălit un mini-univers care să invite la explorare şi să sărbătorească triumfuri ale cunoaşterii. Am îmblânzit realitatea şi am calibrat-o la putere de copil.
În oraşul redimensionat, cei mici pot să devină propriii eroi, trecând prin scenariile înlesnite de prezenţa căsuţelor tematice etajate, cu traseu interior, care îi poartă de la unitatea militară la secţia de poliţie, de la spital la pompieri ori la piaţă, de la colţul cărţilor la căsuţa păpuşilor ori la bucătărie, scenă şi jocul de lumini.
Echipamentele de joacă inovatoare Imagination Playground devin instrumente de exprimare şi de antrenare a imaginaţiei, atât în jocuri individuale, cât şi în jocurile dublate de exersarea deprinderilor sociale şi a colaborării între cei mici. Copiii decid liber, după preferinţe, dacă vor să imagineze, singuri ori în grup, noi lumi imaginare, populate de animale, rachete, roboţi, fabrici şi oraşe construite chiar de ei.
În Titan - Orăşelul Copiilor sunt bineveniţi şi cei mai mici dintre cei mici. Copilaşii se pot juca în siguranţă şi au la îndemână oportunităţi de învăţare şi distracţie: puzzle-uri, tobogane, piscină cu bile, Lego, jucării de pluş, costume cu diverse tematici.
Orăşelul este extins cu o grădină, care găzduieşte joaca în aer liber, într-un spaţiu înverzit. Timpul fără de ceas al copilăriei poate fi petrecut printre trambuline, lada cu nisip cu jucăriile ei, leagăne, tobogane și spațiu de joacă în formă de trenuleț de lemn.
Copiii sunt mereu bucuroşi să lege noi prietenii, iar noi suntem întotdeauna bucuroşi de oaspeţi. Vă aşteptăm să ne jucăm împreună la Titan - Orășelul Copiilor!

Expirat
Animator socio-educativ  -  TITAN - ORĂȘELUl COPIILOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close