Publicat 01 Apr 2019 | Expiră 02 Mai 2019

Animator 2D (After Effects) - Cluj Napoca

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal s-ar descrie ca fiind o persoana cu o atitudine spre imbunatatire si progres,care invata din greseli si este intodeanua pozitiv indiferent de situatie. Chiar daca esti la inceput de drum consideram ca nu doar competentele tale sunt importante ci si atiudinea fata de proiectele la care vei lucra. Deveo Studio ofera un mediu orientat spre crestere si dezvoltarea competentelor. Din punct de vedere a competentelor este de preferat sa ai experienta cu Adobe After Effects sau alte programe de animatie si sa ai cel putin intre 30 si 60 secunde video reel pe care sa-l vizionam impreuna cu CV-ul tau. Daca ai si si competentete de ilustrator cu atat mai bine! Te asteptam cu drag in echipa Deveo Studio!

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Creare de animatie 2D: animatie personaje, lip sync, motion graphics, kinetic typography, camera movement, setup initial assets, rendering, montaj si corectie de culoare daca e necesar, gasirea de SFX si adaugarea lor.
- Colaborare cu ilustratorii din echipa, pentru crearea de asset-uri necesare animatiei

Este important de mentionat ca majoritatea proiectelor noastre sunt din zona de educatie prescolara si divertisment pentru publicul tanar (3-10ani). Totodata vei fi responsabil si pentru productia de video explainers sau video infographics folosind motion graphics si asset-uri din partea echipei de ilustratie.

Descrierea companiei

Deveo Studio este un studio de ilustratie & animatie 2D orientat spre segmentul de public tanar.

Expirat
Animator 2D (After Effects) - Cluj Napoca  -  DEVEO MEDIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close