Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 28 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Angajat comercial (m/f)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Firma KST-Kunststoff Technik este de peste 40 ani un operator special fruntaș în domeniul protecției și reparării structurilor din beton.

Printre clienții noștri se numără firme din domeniul industriei chimice, a industriei papetăriei, firme de furnizare a energiei, precum și multe alte societăți consacrate.

Pentru sucursalele noastre din Bottrop și Zwenkau suntem în căutare de personal dornic de angajare cât mai curând posibil pentru poziția de

Angajat comercial (m/f)
Călătoriți împreună cu colegii dvs. la diverse șantiere pentru clienții noștri și activați în proiecte din domeniul reparării structurilor din beton, din industria vopsirii podelelor și a etanșeizării clădirilor. La indicațiile șefului de șantier și ale KST efectuați sarcini speciale ce v-au fost atribuite.

Ați absolvit cu succes un curs de pregătire profesională tehnico-comercială pentru profesia de zugrav (m/f), zidar (m/f) sau sunteți angajat ca asistent (m/f). Prima experiență profesională pe șantiere constituie un avantaj, însă nu este decisivă. Pentru schimburile necesare trebuie să vorbiți neapărat germană sau engleză.

Pe lângă motivația dvs. și un mod de lucru cu atenție la detalii, aveți nevoie și de capacitatea de a colabora bine cu oamenii. Apoi, uimiți-ne cu hărnicia, determinarea și spiritul dvs. de echipă.

Vă așteaptă o inițiere detaliată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, sprijin în privința vizitelor acasă și a cursurilor de limbă.

Vă atrage această funcție ce pretinde responsabilitate într-o societate dinamică, cu procese decizionale scurte?

Atunci ne bucurăm să primim dosarul dvs. de candidatură prin poștă sau email (scrisoare de intenție, CV, diplome și dorințele dvs. salariale).

KST-Kunststoff Technik GmbH & Co. KG
Domnului Dr. Michael Schütz
Müllerstraße 9 · 46242 Bottrop
Telefon: +49 (0) 20 41 69 09-11
michael.schuetz@kst-kunststofftechnik.de


Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Angajat comercial (m/f)  -  KST-Kunststoff Technik GmbH & Co. KG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close