Publicat 16 Oct 2019 | Expiră 16 Nov 2019

Angajare Ing.sef,ec,ing-tehnician statie, Punct Teleorman

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer Sef Punct de lucru Teleorman cu sediul in Alexandria.Inginer(studiile agronomice constituie un avantaj) cu experienta de minim 5 ani in vanzari seminte,pesticide, ingrasaminte chimice, procesare si depozitare cereale
Economist pentru Punct de lucru Teleorman cu sediul in Alexandria.Conditii minime:studii superioare economice, experienta in domeniul financiar-contabil minim 3 ani,cunoasterea programului de contabilitate Trendix constituie un avantaj.
Inginer/tehnician statie prestari servici produse agricole-seminte punct de lucru Teleorman - Alexandria si punct de lucru Olt-Caracal, inginer/tehnician cu experienta minim 3 ani in domeniul prestarilor de servici produse agricole-seminte, cunoasterea procesului de productie pentru obtinerea de seminte cereale, atestat pe linie CTC productie agricola.

Descrierea jobului

Pentru inginer sef - Responsabil privind activitatea de comercializare cereale, imputuri agricole, ingrasaminte chimice, depozitare si procesare cereale.Coordoneaza activitatea pe partea tehnica a punctului de lucru..Benefici: masina de serviciu,telefon mobil, salariu atractiv.
Pentru economist - Întocmire si înregistrare documente,note contabile,extrase de cont,registru de casa,evidenta furnizori-clienti,gestiuni,operare/editare pe calculator diverse situatii/documente in excel si word.
Pentru inginer/tehnician statie conditionare cereale - Cunoasterea procesului de productie pentru obtinerea de seminte cereale, respectiv preluare, conditionare, tratare si insacuire, pregatirea marfurilor pentru livrare, control tehnic de calitate pe tot parcursul procesului de productie, cunoasterea functionari utilajelor din dotare pentru realizarea procesului de productie.

Descrierea companiei

SEMROM OLTENIA SA este o societate care se ocupa cu comertul de seminte cereale, imputuri agricole, ingrasaminte chimice.prestari servici.Are sediul central in Craiova-Dolj si isi desfasoara activitatea in urmatoarele judete Dolj,Arges,Gorj,Olt,Mehedinti,Teleorman,Vilcea

Expirat
Angajare Ing.sef,ec,ing-tehnician statie, Punct Teleorman  -  Semrom Oltenia S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close