Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 07 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Angajam supervizor cladiri pt depozitul din Popesti Leordeni

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii - tehnice
- Experienta: de preferat minim 6 luni, insa persoanele fara experienta vor beneficia de instruire la locul de munca
- Persoana dinamica si organizata
- Abilitati de comunicare si relationare

Descrierea jobului

- Supervizeaza depozitarea si securizarea rastelelor care constituie stocul tampon pe perioadele in care acestea nu sunt folosite
- Tine evidenta si organizeaza depozitarea tuturor pieselor de schimb si a materialelor aflate in incinta depozitului
- Supervizare activitate reparatii rafturi. Gestioneaza echipa interna de reparatii, auditeaza frecvent sistemul de rafturi.
Intocmeste necesarul de piese de schimb pentru rafturi. Planifica si supervizeaza lucrarile de reparatii.
- Intocmeste planuri de curatenie pe zone si urmareste implementarea acestora. Activitatile de curatenie includ: colectarea materialelor reciclabile si a gunoiului menajer din toate zonele din depozit, activitati de DDD (dezinsectie, deratizare, dezinfectie) si deszapezire.
- Auditeaza si propune masuri preventive/corective pentru a asigura respectarea regulamentului intern de catre angajati si vizitatori.
- Intocmeste proceduri pentru toate obiectele de activitate.
- Urmareste activitatea de mici reparatii si mentenanta in depozit


Oferim:
- contract de munca pe perioada nedeterminata
- decont transport
- masa calda
- salariu fix + bonus de performanta
- tichete de masa

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: [email protected] sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!

Expirat
Angajam supervizor cladiri pt depozitul din Popesti Leordeni  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close