Publicat 18 Mar 2019 | Reactualizat 15 Apr 2019 | Expiră 18 Apr 2019

Angajam Specialist Sicap/Seap

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1-2 ani experienta intr-o activitate similara (inclusiv Customer service);
Abilitati excelente de comunicare si ascultare;
Atentie la detalii, foarte bine organizata, chiar si in perioadele aglomerate;
Capacitatea de a gestiona proiectele din punct de vedere al rezultatelor si termenelor impuse;
Persoana responsabila, sociabila, dinamica, capabila sa lucreze individual si in echipa;
Orientare spre solutii;
Experienta in licitatii publice si in SEAP/SICAP ar reprezenta un avanta

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Operarea in platforma SICAP/SEAP (acceptari cumparari directe, postare oferte, preluarea comenzilor si trimiterea acestora spre procesare, etc);
Monitorizarea si urmarirea oportunitatilor de licitatii;
Urmarirea anunturilor publicate pe website-ul oficial - SEAP/SICAP- cu privire la contractele de achiziii publice de interes pentru companii.
Intocmirea documentelor necesare pentru participarea la licitatii a colegilor din departamentul de vanzari si aplicarea procedurilor in sistemul de licitatie electronica,
Monitorizarea statusului licitatiilor pe rol (clarificari, contestatii, amanari, anulari etc);
Urmarirea si actualizarea modificarilor in legislatia din domeniul achizitiilor publice;
Mentinerea comunicarii cu reprezentantii clientiilor Sodexo;
Organizarea tuturor detaliilor administrative referitor la intalniri, sedinte calatorii, cazare pentru echipele de vanzari.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 2011 societatea Palmex CM are ca obiectiv de activitate, producerea si comercializarea de containere modulare locuibile si a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Galati si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei.Containerele modulare realizate de noi sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. Ne se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.Ne concentram, la productia de containere, pe asigurarea unui confort cel putin identic cu al unor constructii clasice, cu deosebirea ca utilizarea containerelor de locuit incepe la doar cateva ore de la transport si instalare, ceea ce induce o perioada foarte rapida de amortizare a investitiei si intrarea direct in exploateare si productie a acestora.In calitate de producator, asiguram o gama variata de dimensiuni pentru containere, in functie de cerintele concrete ale clientilor. Standardizarea adoptata acopera principalele cote de gabarit solicitate insa ansamblurile de locuinte containerizate pot fi adaptate fiecarei situatii. Fie ca e vorba de un container birou sau casa, dormitor sau grup sanitar, noi asiguram preturi competitive si servicii complete privind dotarea containerelor, astfel incat sa corespunda exact scopului pentru care sunt achizitionate.

Expirat
Angajam Specialist Sicap/Seap  -  Palmex CM S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close