Publicat 27 Aug 2013 | Expiră 28 Sep 2013

ANGAJAM PROFESORI TINERI

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

iubitor de copii, absolvent limbi straine, entuziast, flexibil

Descrierea jobului

Centrul de Limbi Straine Fides angajeaza absolventi tineri de engleza, franceza, germana, italiana si spaniola pentru cursuri cu copii. Va rugam trimiteti cv-urile pe info@fidescentre.ro

Descrierea companiei

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.
Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. In general, programa acestor cursuri se modeleaza dupa scopurile urmarite de cursanti.
Centrul de limbi straine FIDES organizeaza si cursuri de pregatire pentru certificatele internationale cum ar fi Cambridge, Toefl, Ielts , FCE, CAE,pentru limba engleza, DELF, DALF pentru limba franceza, Start Deutsch 1 si 2 pentru germana, CELI, CILS pentru italiana si DELE inicial, DELE intermedio si DELE superior pentru spaniola. Experienta profesorilor, metodele de predare si materialele de curs si-au spus cuvantul astfel incat procentul de promovare a examenelor de catre studentii Fides este de 98%.

Nu in ultimul rand Fides acorda o atentie deosebita celor care vor sa invete o limba straina cu limbaj specializat. Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism. Centrul de limbi straine a reusit intotdeauna sa se adapteze nevoilor clientilor si sa se ridice deasupra asteptarilor acestora dovada fiind gama larga de institutii cu care firma colaboreaza de 20 de ani.

Expirat
ANGAJAM PROFESORI TINERI  -  FIDES EDUCATIONAL