Angajam PICKERI depozit

PROFI ROM FOOD SRL - 15 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Noi suntem:
#OameniiDeLaProfi si ne ghidam zilnic dupa cele 3 valori – respect, onestitate si responsabilitate.
Cautam oameni buni si implicati care vor sa creasca personal si profesional, alaturi de o echipa cu peste 25.000 de colegi in toata tara.
Suntem deschisi sa ii primim in echipa noastra pe cei care vor sa faca parte din reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire la nivel national si cel mai mare numar de magazine din Romania.
Scopul fiecarei zile este sa fim mai buni si sa reprezentam cu mandrie brandul Profi.
Compania noastra evolueaza odata cu oamenii care stau la baza acesteia, de aceea traseul frumos pe care il au colegii nostri, confirma de fiecare data aprecierea si recunoasterea pe care le aratam celor care se implica, sunt responsabili si vor sa isi construiasca o cariera la Profi.

Descrierea jobului

Ce facem noi pentru tine?
Bunatatea este limbajul nostru comun la Profi, iar asta se reflecta in actiunile pe care le desfasuram din grija pentru toti colegii nostri.
- Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale;
- Iti oferim platforma de beneficii fixe - beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale;
- Oferim tichete de masa in valoare de 15 lei in primele 9 luni de contract si de 20 lei incepand cu luna a 10-a + tichetele cadou de Paste si Craciun.- Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesionala si personala;
- Ii recompensam pe cei care zilnic devin mai buni oferint posibilitati reale de crestere a veniturilor prin bonusuri de performanta care iti pot aduce venituri considerabile
- Oferim posibilitati reale dе promovare.

Ce vei face tu pentru noi?

- Vei pregati comenzile pentru magazinele noastre
- Vei prelua comanda de la biroul de preparare si cu ajutorul lizei electrice vei merge la locatiile depozitului pentru a colecta si scana cantitatea comandata de magazin
- Vei aseza baxurile atent, asigurandu-te ca nu vei deteriora produsele
- Dupa ce ai terminat comanda respectiva, vei infolia paletul cu ajutorul masinii de infoliere, iar mai apoi il vei duce la rampa de expeditie

Daca:

- Ai rezistenta la efort fizic prelungit
- Ai mai lucrat cu o liza sau o transpaleta electrica
- Esti dispus sa lucrezi in schimburi
- Ai rezistenta la temperaturi controlate

...aplica cu incredere,
E momentul pentru un job bun!

Descrierea companiei

De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine in peste 681 de localitati, si urmeaza sa deschida sute de noi magazine in urmatorii ani.
Profi este cel mai mare angajator privat din Romania, care se mandreste cu peste 2.000 de colegi promovati anual.
In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evolutia companiei.
Povestea Profi nu are sfarsit ci doar capitole noi, ce prind contur alaturi de toti colegii nostri si anunta transformari insemnate!
Abia asteptam sa aflam mai multe si despre tine si sa ne cunoastem!

Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 15 dec. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.