Publicat 10 Ian 2018 | Expiră 10 Feb 2018

Angajam fotograf specializat

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam fotograf specializat pe evenimente ( nunti botezuri etc) si in regim de colaborare ,plata se face per eveniment realizat sau se ofera un salariu atractiv si un loc de munca stabil. Discutiile vor avea loc dupa ce vom vedea portofoliul dumneavoastra.
Un aspect foarte important pentru candidatul ideal este ca acesta sa fie absolvent de studii in intervalul de ani 2013-2017 sau somer.

Descrierea jobului

Sunt mai multe tipuri de servicii de fotografiat dupa cum urmeaza: - Fotografii la evenimente: nunti, botezuri, petreceri - Fotografii de familie; - Print foto; - Foto mobilier; - Foto industrial; - Foto arhitectura; - Foto fashion; - Editari foto; - Portrete; - Etc. Serviciile pe care le dorim sa ne concetram sunt: - Servicii foto nunta - Servicii foto botez - Servicii foto evenimente corporate (business) - Fotografie de produs - Sedinte foto diverse

Descrierea companiei

Principala resursa a unei societati este resursa umana, caz in care se afla si compania, in calitate de firma ce efectueaza activitati fotografice cu ajutorul unur echipamente performante de ultima generatie. Tinand cont de faptul ca societatea ANNE CONCEPT VISION SRL este recent deschisa si va fi foarte importanta campania de identificare a personalului care urmeaza a fi angajat si formarea acestuia in vederea furnizarii serviciilor prestate de societatea la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Expirat
Angajam fotograf specializat  -  Anne Concept Vision SRL