Publicat 08 Aug 2007 | Reactualizat 06 Sep 2007 | Expiră 08 Sep 2007

Angajam foarte urgent Secretara-Asistenta manager, contabilitate primara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam Secretara-Asistenta Manager (obligatoriu sex feminin), cunoasterea limbii italiene si engleze constituie un avantaj, disponibilitate la deplasari interne-externe, posesoare de permis auto (obligatoriu), cunostinte solide contabilitate primara, PC,Internet,Office, disponibilitate la program prelungit sau indiferent de ora, aspect si prezenta agreabila.

Descrierea jobului

Angajam Secretara-Asistenta Manager (obligatoriu sex feminin), cunoascatoare a limbii italiene, disponibilitate la deplasari interne-externe, posesoare de permis auto (obligatoriu), cunostinte solide PC,Internet,Office, disponibilitate la program prelungit sau indiferent de ora, aspect si prezenta agreabila. Se ofera posibilitatea de a calatori, de a dobandi experienta in multe domenii.

Descrierea companiei

Suntem o ntreprindere tnără, dinamică şi flexibilă, fondată pentru agricultorul care doreşte să se rennoiască şi care doreşte să-şi mbunătăţească producţia din punct de vedere calitativ – cantitativ, respectnd mediul, cu cele mai bune rezultate n ceea ce priveşte rentabilitatea.

Ne bazăm pe cunoaşterea aprofundată a agriculturii şi pe experienţa de peste 50 de ani.

Lucrăm cu competenţă şi pasiune, bazndu-ne pe cele mai bune resurse ştiinţifice, tehnice, industriale, pentru a anticipa nevoile unei agriculturi care doreşte să dezvolte o metodă de a conserva valorile trecutului. Calitatea, criteriul nostru de bază, se va aplica tuturor aspectelor activităţii noastre, de la sisteme la produse. n ceea ce priveşte sistemele, adică serviciile de consultanţă agronomică şi analiză, vom lua n considerare toţi factorii importanţi pentru a obţine rezultate.

Pentru produse, fertilizante şi medicamente fitologice, selectăm cu grijă materiile prime, verificăm cu atenţie sursele de producţie, nu utilizăm niciodată substanţe cu impact negativ – pe termen lung şi scurt – pe teren, pentru plante, pentru microfloră, animale şi pentru om.

Expirat
Angajam foarte urgent Secretara-Asistenta manager, contabilitate primara  -  SC Agroqualita Distribution SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close