Publicat 20 Nov 2015 | Reactualizat 18 Dec 2015 | Expiră 22 Dec 2015

Angajam femei pentru agricultura in Irlanda

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Companie romaneasca de prestigiu angajeaza urgent, in conditii avantajoase, 600 de femei in agricultura pentru fermele de ciuperci din Irlanda.

Cerinte:
- Adeverinta medicala – clinic sanatos;
- Cazier judiciar;
- Limba engleza nu este obligatorie; insa constituie avantaj.
Asiguram cazare in conditii foarte bune (doua persoane in camera).

Pentru a afla mai multe detalii puteti intra pe site-ul nostru: www.stonegroup.biz
De asemenea, ne puteti contacta la nr. de tel. 021-212.8811; Adrian - 0722.4000.45; Evelin - 0721.149.807; Klementina – 0726.26.27.26.
si pe urmatoarele adresele de e-mail: adrian@stonegroup.biz; evelin@stonegroup.ro; klementina@stonegroup.ro

Descrierea companiei

Stone Group Corporation este o companie multinationla de prestigiu, care a angajat peste 14.000 de muncitori în diferite domenii, cum ar fi agricultura, construcții, spitale, hoteluri și alte zone de lucru în Europa, Canada și Statele Unite ale Americii.
Suntem cunoscuti pentru oferta noastra de muncitori cu înaltă calificare profesională și cu experiență, in diverse specializari.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Angajam femei pentru agricultura in Irlanda  -  SC EUROSTONE DEVELOPER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close