Publicat 14 Dec 2007 | Reactualizat 12 Ian 2008 | Expiră 14 Ian 2008

ANGAJAM DIRECTOR SUCURSALA SI AGENTI VANZARI PIESE CAMIOANE

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SC PRO TECH LKW DESCHIDE MAGAZIN DE DESFACERE PIESE AUTO CAMIOANE IN ORASUL BACAU. DORIM SA REALIZAM O ECHIPA DE PROFESIONISTI, AVEM NEVOIE DE DIRECTOR DE SUCURSALA SI DE CEL PUTIN 4 AGENTI VANZARI. EXPERIENTA IN DOMENIUL AUTO OBLIGATORIE. BENEFICII: MASINA DE SERVICIU, TELEFON, BONURI DE MASA, COMISIOANE DIN VANZARI.

Descrierea jobului

DIRECTORUL DE SUCURSALA VA TREBUI SA DIRIJEZE INTREAGA ACTIVITATE A MAGAZINULUI, SA REALIZEZE SI IN ACELASI TIMP SA PORNEASCA INTREAGA ACTIVITATE. AGENTII DE VANZARI, EVIDENT TREBUIE SA AIBA EXPERIENTA MINIM UN AN IN DOMENIU, SA CUNOASCA DOMENIUL VANZARII DE PIESE AUTO CAMIOANE, SA STIE SA RECOMANDE SI SA GASESCA SOLUTII PENTRU ORICE DORINTA A CLIENTILOR.

Descrierea companiei

SC PRO TECH LKW, UNUL DINTRE DOMINATORII PIETEI DE DISTRIBUTIE A PIESELOR DE CAMIOANE IMPORTATE, DESCHIDE MAGAZIN IN BACAU, URMAND SERIA CELOR DIN BUCURESTI, CLUJ, CONSTANTA, TIMISOARA. MAGAZINUL DIN BACAU VA FII UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE DIN ZONA MOLDOVEI. PENTRU MAI MULTE DETALII ACCESATI PAGINA DE WEB: www.pro-tech.ro

Expirat
ANGAJAM DIRECTOR SUCURSALA SI AGENTI VANZARI PIESE CAMIOANE  -  PRO TECH LKW

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close