Publicat 17 Apr 2008 | Reactualizat 16 Mai 2008 | Expiră 18 Mai 2008

Angajam agenti imobiliari cu experienta in domeniu, posibilitate salariu, comision de exceptie, conditii deosebite, program flexibil.

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoană ambiţioasă şi cu iniţiativă
Excelente abilităţi dе comunicare şi negociere
Aptitudini în dezvoltarea relaţiilor interpersonale pe termen lung

Descrierea jobului

- Posibilitateа construirii unei carierе de succеss în domеniul vânzărilor imobiliаre în cаdrul unui concеrn intеrnaţionаl
- O piaţă cu potеnţiаl
- comision
- Tеlеfon mobil
- Mаşină de firmă

Descrierea companiei

Firma noastra, prin personalul propriu si partenerii sai, va ofera o gama larga de servicii ce acopera toate cerintele in domeniul imobiliar (consultanta juridica, administrare proprietati, arhitecti specializati in proiecte comerciale si rezidentiale, consultanta in obtinerea creditelor imobiliare). Va oferim asistenta juridica la perfectarea actelor de vanzare-cumparare a bunurilor imobile pe care le tranzactionati. Infiintarea de societati comerciale pentru achizitionarea de terenuri pe teritoriul Romaniei. Consultanta cu privire la zonele de interes conform proiectului de lege privind zona metropolitana Bucuresti. Firme de constructii cu experienta in executarea proiectelor rezidentiale si comerciale, firma de audit financiar care evalueaza corect pretul pietii pe zone de interes. La cererea clientilor, printr-un contract de confidentialitate, OVRA BUSINESS CONSULTING va ofera consultanta in achizitionarea de bunuri imobile cu caracter speculativ urmand sa fie revandute la cerere prin intermediul nostru, obtinand profitul minim garantat pe o perioada de sase luni.

Expirat
Angajam agenti imobiliari cu experienta in domeniu, posibilitate salariu, comision de exceptie, conditii deosebite, program flexibil.  -  Ovra Business Consulting

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close