de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 09 Mai 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Angajam Administrator resurse umane (on-site)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Iți dorești să lucrezi în domeniul resurselor umane și totodată iți place să combini munca de birou cu interactiunea cu oamenii? Acum ai oportunitatea să te alături echipei Gi Group Romania in Timisoara!

Noul nostru coleg trebuie sa abia cunostinte bune de Microsoft Office, sa fie o persoana organizata, iar experienta pe un post similar reprezinta un avantaj.

Iți oferim un rol foarte activ, în cadrul echipei noastre, rol în care trebuie să dai dovadă de entuziasm și energie.

Descrierea jobului

Tot ce așteptăm de la tine, este:

Pasiune pentru domeniul HR;
Adaptabilitate și initiativă;
Spirit de echipă;
Excelente abilități de comunicare și relaționare.
Vei beneficia de:Pachet salarial corelat cu experienta profesionala;
Tichete de masa;
Program de lucru office;
Pachet servicii medicale;
Acces la programele si activitatile de formare furnizate de catre companie.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Angajam Administrator resurse umane (on-site)  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close