Publicat 18 Feb 2021 | Reactualizat 18 Mar 2021 | Expiră 21 Mar 2021

Analyst Commercial Management and Development

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Despre echipa:

Cu noi ai întotdeauna parte de un mediu prietenos, care te susține neîncetat.
Suntem alături de tine pentru a găsi împreună soluții si te ajutăm să fii mereu cea mai bună versiune a ta în interacțiunile cu clienții, colegii și coechipierii.

http://​http://www.unicredit.ro/notificari/GDPR.pdf

Descrierea jobului

Principalele responsabilități:

Pregatesti strategia si planul de buget anual al Diviziei CIB, luand in considerare obiectivele generale ale bancii si strategia generala a Diviziei CEE CIB;
Sprijini, prin activitatea desfasurata, maximizarea veniturilor si asigura sustinerea afacerilor Corporate;
Asiguri monitorizarea comerciala si acorda suportul necesar retelei pentru proiectarea si implementarea strategiilor diviziei CIB;
Monitorizezi performanta retelei corporate in raport cu bugetul/obiectivele sucursalei/segmentului/departamentului si analizezi activitatea sucursalei lunar (inclusiv prin activitati cu specific de risc si activitati operationale);
Pregatesti bugetul/previziunile pentru divizia CIB la nivel de sucursala/segment;
Pregatesti Planul Comercial pentru Divizia CIB;
Pregatesti raportarile solicitate echipei de Planificare Comerciala;
Analizezi activitatea comerciala si defineste strategia comerciala in scopul atingerii obiectivelor stabilite;

Cerinte:

Minimum 3 ani de experienta in institutii financiare;
Microsoft Office nivel avansat;
O buna cunoastere a limbii engleze;

Alte competențe necesare:

Experienta anterioara in Corporate Banking constituie un avantaj;
Atentie la detalii;
Abilitatea de lucru in conditii de stres;
Atitudine orientata spre client.
Organizare;
Buna gestionare a timpului;
Orientare spre servicii de calitate;
Focus pe clienti.

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Analyst Commercial Management and Development  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close