Analist Vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunoştinţe:
Cunoştinţe de vânzări;
Cunoştinţe de operare PC: Microsoft Office™ şi Microsoft Excel™ - nivel avansat (OBLIGATORIU).
Cunoaşterea generală a mediului de afaceri românesc;
Cunoştinţe foarte bune privind funcţionarea aparaturii de birou.
Cunoştinţe de limba engleza: scris, citit, vorbit – nivel intermediar;
Capacitate de sintetizare a informatiilor culese

Studii: Studii superioare - cu diploma de licenta

Descrierea jobului

Obiectivele postului:
Asigură suportul informaţional privind datele statistice de vânzări si discounturi. Este responsabil de acurateţea şi precizia datelor furnizate.
Gestioneaza bazele de date interne ale companiei;
Colecteaza si centralizeaza date din mai multe surse interne si externe (agenti vanzari, clienti, date de piata);
Genereaza rapoarte necesare de vanzari si discounturi catre echipele de vanzari si clienti;
Calculeaza si valideaza discounturile si provizionale companiei;
Centralizeaza datele si intocmeşte rapoarte zilnice privind vânzările pe fiecare agent de vanzari;
Intocmeşte planuri şi statistici solicitate de Directorul de Vânzări;
Intocmeşte informări şi raportări zilnice, săptămânale, lunare la solicitarea Directorului de Vânzări;
Intocmeşte diferitele rapoarte utilizând baza de date a clienţilor externi şi interni;
Organizează activităţi pentru recunoasterea loialităţii clientilor;
Actualizează rapoartele la fiecare sfârşit de lună legate de vânzările si discounturile efectuate în cursul lunii respective;

Descrierea companiei

SUN PHARMAceutical Industries reprezinta a cincea cea mai mare companie producatoare de medicamente de inalta calitate, la preturi accesibile. Prima mare companie farmacetica din India, SUN PHARMA, este prezenta astazi la nivel global in 65 de piete si produse comercializate in peste 150 de tari. Terapia, parte a companiei mama SUN PHARMA, este cea mai mare companie farmaceutica generica si produse OTC din Romania si una dintre primele sase companii active de pe piata farmaceutica locala.

Infiintata in anul 1921, Terapia a devenit rapid un nume de marca puternic pe piata farmaceutica, inregistrand constant cresteri si profitabilitate. Terapia ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate si o retea de distributie robusta, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Terapia - Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație. Combinat cu capacitatile excelente de cercetare si dezvoltare, inclusiv facilitati de bioechivalenta interne de clasa mondiala si o instalatie de productie certificata UE-GMP, Terapia s-a pozitionat ca un jucator important pe pietele UE si CSI.

O importanta componenta spre succes a companiei o reprezinta activitatea Departamentului de Farmaclogie Clinica si Farmacocinetica, infiintat in anul 2002, cu scopul principal de a servi drept centru dedicat desfasurarii studiilor de bioechivalenta si biodisponibilitate, conform standardelor internationale de reglementare in domeniu. Prin infiintarea acestui centru, Terapia si-a demonstrat inca o data, statutul de deschizator de drumuri si pionier in domeniile cheie ale cercetarii in domeniul farmaceutic din tara noastra.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesional?

Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com

Publicat 25 iun. 2021 Reactualizat 20 aug. 2021 Expiră 22 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos