Publicat 08 Mar 2019 | Reactualizat 05 Apr 2019 | Expiră 08 Apr 2019

Analist Senior IT Controlling - E.ON Servicii (Targu-Mures)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane lider national si mondial in domeniul resurselor umane, recruteaza pentru clientul sau, compania E.ON Servicii , organizatie multinationala de prestigiu, activa in domeniul energetic, Analist Senior IT Controlling pentru locatia Targu - Mures.

Rol
• Consolidează şi analizează informaţiile relevante în vederea pregătirii planificării pe termen scurt (forecast) şi mediu (MTP) a costurilor IT (cheltuieli operaţionale - OPEX şi investiţii - CAPEX) la nivelul companiilor operaţionale E.ON în România, precum și a grupului E.ON în România.
• Pregăteşte analize pentru management referitoare la evoluția şi eficienţa costurilor şi investițiilor IT&TC pentru companiile E.ON în România

Caracteristici necesare pentru poziţie
- Educaţie necesară
- Studii universitare finalizate în domeniul economic.

Experienţă practică necesară
• Minim 3 ani de experienţă în domeniul financiar.
• Experienţă relevantă în domeniul analizei financiare și planificării.

Cunoştinţe limbi străine
- Limba engleza – fluent (obligatoriu)

Cunoştinţe IT
- Utilizator avansat MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Outlook) şi SAP (FI, CO).

Altele
• capacitate de lucru în echipă / orientare către lucrul în echipă
• grad înalt de autonomie şi o atitudine pro-activă
• putere de motivare şi convingere
• bune aptitudini analitice şi conceptuale
• abilităţi de comunicare

Descrierea jobului

- Asigură suport în activitatea de alocare/ repartizare, precum şi în coordonarea procesului de facturare a costurilor operaționale şi de investiții IT;
- Asigură suport în realizarea de business case-uri, precum şi în managementul portofoliului de proiecte IT;
- Asigură managementul activelor IT ale grupului E.ON Romania
- Oferă transparenţă în ceea ce priveşte costurile operaţionale IT, validează tarifele din contractele cu prestatorii de servicii IT, precum şi a contractelor de tip SLA între companiile din cadrul grupului E.ON România
- Propune şi implementează activităţi optime de monitorizare a realizării bugetului de investiţii IT;
- Propune instrumente/soluţii care să ajute la îmbunătăţirea proceselor din cadrul ariei de IT;
- Asigură suport în cadrul proceselor de audit statutar şi intern, precum şi în inspecțiile fiscale din cadrul companiilor din grupul E.ON Romania;

Descrierea companiei

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Analist Senior IT Controlling - E.ON Servicii (Targu-Mures)  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close