Publicat 24 Dec 2020 | Reactualizat 21 Ian 2021 | Expiră 24 Ian 2021

Analist Risc de Credit (Perioadă Determinată) - (142761)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Educaţie necesară: Studii universitare economice, absolvite cu examen de licență
 • Experienţă practică necesară: Minim 3 ani într-o poziție din domeniul economic
 • Cunoştinţe limbi străine: Limba engleză – nivel avansat
 • Cunoştinţe IT: Utilizator avansat MS Office (inclusiv programare VBA) şi SAP (SAP BW, SAP FI)
 • Altele: Grad ridicat de dedicare şi orientare către echipă, persistenţă în îndeplinirea sarcinilor, abilităţi analitice avansate, putere de motivare şi convingere

Descrierea jobului

 • Evaluezi riscul partenerilor existenţi şi/ sau potenţiali de tranzacţii comerciale şi financiare şi oferi suport în monitorizarea limitelor de credit alocate acestora, în conformitate cu politica grupului E.ON SE în ceea ce priveşte administrarea riscului de credit
 • Oferi suport în elaborarea analizelor cu privire la clienţii şi furnizorii companiilor operaţionale, monitorizaţi din punct de vedere al credibilităţii financiare
 • Implementezi măsuri de reducere a riscului de credit conform indicaţiilor primite din partea superiorului direct
 • Extragi şi prelucrezi rapoarte în vederea transmiterii datelor necesare cu ocazia închiderilor financiare (ex.: calcul de provizioane pentru deprecierea creanţelor)

Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Analist Risc de Credit (Perioadă Determinată) - (142761)  -  E.ON Servicii

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close