Publicat 05 Aug 2019 | Reactualizat 02 Sep 2019 | Expiră 05 Sep 2019

ANALIST RELATII CLIENTI- program in ture de zi si noapte

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Studii superioare;
  • Experienta anterioara este un plus;
  • Foarte bune abilitati de comunicare;
  • Cunostinte foarte bune operare PC, Microsoft Office( Excel, PowerPoint, Word);
  • Cunoastinte lucru in soft ERP;

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati si atributii ale postului sunt:

  • Intelege nevoile clientilor si ofera informatii corecte legate de produsele si serviciile companiei;
  • Preia si gestioneaza solicitarile (telefonice sau email) venite din partea clientilor, agentilor de vanzari precum si din cadrul altor departamente din cadrul companiei;
  • Ofera asistenta si suport operational pentru toate diviziile de vanzari;
  • Transmite adrese/notificari catre clienti;
  • participa la proiectele legate de dezvoltarea Serviciului Relatii cu Clientii;


Programul de lucru se desfasoara in ture de zi si de noapte (12/24/12/48-inegal).

Descrierea companiei

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

www.oscars.ro

Expirat
ANALIST RELATII CLIENTI- program in ture de zi si noapte  -  SC OSCAR DOWNSTREAM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close