Publicat 18 Nov 2005 | Reactualizat 18 Dec 2005 | Expiră 19 Dec 2005

Analist Recrutare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este student in an terminal la Facultatea de Psihologie, are cunostinte bune privind procesul de selectie si recrutare, testele psihologice si proiective, este pasionat de psihologia organizationala.

Descrierea jobului

La noi, analistul recrutare va fi responsabil cu administrarea posturilor pe site-urile de recrutare, screening CV-uri atat pentru posturile din Bucuresti, cat si pentru cele din tara, aplicarea si interpretarea testelor psihologice, acordarea de feedback aplicantilor, raportari cu privire la activitatea departamentului.

Descrierea companiei

K Tech Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse, echipamente si servicii de tehnologia informatiei si totodata un principal integrator de sisteme de calcul din Romania.
Misunea noastra consta in a oferi cele mai inovative produse si solutii IT, impreuna cu servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
Valorile noastre sunt: pasiunea pentru tehnologie, profesionalismul, performanta si loialitatea.
A fost infiintata in 1995, sub numele de K Tech si s-a dezvoltat permanent atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si numarul de angajati. Societatea incepe din 1999 comercializarea produselor sale sub numele de Ultra PRO.
Incepand cu anul 2003, a fost infiintata firma Ultra PRO Software, specializata in solutii software si hardware integrate, ce ofera consultanta si dezvoltare de aplicatii folosind cele mai noi tehnologii precum si solutii \"la cheie”.
Dinamismul si calitatile manageriale ale echipei de conducere au dus la dezvoltarea continua a companiei, grupul K Tech - Ultra PRO fiind in prezent un nume important pe piata IT din Romania.

Expirat
Analist Recrutare  -  K Tech Electronics - Ultra PRO

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close