Publicat 08 Mar 2019 | Reactualizat 15 Mar 2019 | Expiră 18 Mar 2019

Analist raportari daune

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Studii superioare;
 • Minim 1 an experienta in domeniul asigurarilor;
 • Experienta in analiza si prelucrarea datelor;
 • Foarte bune cunostinte Microsoft Office si baze de date;
 • Cunostinte de limba engleza – nivel avansat;
 • Cunostinte bune de legislatie in domeniul asigurarilor.

Descrierea jobului

 • Elaboreaza rapoarte si situatii analitice specifice activitatii diviziei Daune;
 • Adapteaza si actualizeaza rapoartele existente in conformitate cu cerintele si dezvoltarea in timp a activitatii;
 • Analizeaza datele si activitatea si informeaza managementul diviziei Daune cu privire la aspectele cu impact important in desfasurarea activitatii;
 • Elaboreaza concluzii ca urmare a analizarii datelor, identifica punctele vulnerabile si propune solutii in acest sens;
 • Efectueaza prezentari periodice pe baza analizelor specifice, cu ocazia diferitelor evenimente, intalniri si sedinte de management;
 • Genereaza si verifica lunar datele privind rezervele de dauna;Identifica eventualele situatii neconforme privind dosarele aflate in rezerva cat si cuantumul sau valuta in care este exprimata rezerva.

Descrierea companiei

Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA - https://www.uniqa.ro/cariere/ si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
_______________________________________________________________________________________

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro

Expirat
Analist raportari daune  -  UNIQA Asigurari SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close