Publicat 05 Mar 2019 | Reactualizat 02 Apr 2019 | Expiră 05 Apr 2019

ANALIST PROGRAMATOR / SOFTWARE DEVELOPER

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru sediul Transavia din Alba Iulia cautăm două persoane inovatoare care demonstrează o ingeniozitate semnificativă în rezolvarea problemelor pentru poziția de Analist programator / Software developer. Această persoană va asigura crearea, dezvoltarea și susținerea sistemelor informatice de producție și financiar contabile și va fi responsabilă pentru interconectarea aplicațiilor software din departamentul de vânzări, mediul de producție și departamentul economic.Programatorul va colabora cu echipe diverse din cadrul companiei pentru a analiza procese interne, pentru a proiecta, construi, testa și implementa sistemele, modulele sau programele aplicate pentru diverse niveluri de analiză a datelor de către toate departamentele interne. Responsabilitățile specifice includ, dar nu se limitează la, elaborarea de specificații generale și detaliate, de scriere și de testare, de documentare a sistemului și a componentelor acestuia și de formare orientată către utilizatorii finali.

Cerinţe:

Licențiat în informatică (de preferat informatică economică) și experiență de 3 ani sau echivalentul a mai mulți ani de experiență în dezvoltarea de software.

2 - 5 ani de experiență cu limbaje de programare (Basic, Visual Basic, Access, SQL, Java sau alte limbaje de programare apropiate, actuale).

Competențe cu instrumentele și platformele de dezvoltare baze de date.

Experiență cu instrumente de analiză a rețelei.

Experiență în proiectarea și dezvoltarea unor proiecte de mari dimensiuni.

Competențe solide de analiză și rezolvare de probleme pentru proiectarea, crearea și testarea programelor.

Abilități puternice de comunicare pentru a lucra eficient cu părțile interesate și cu membrii echipei.

Cunoaște și înțelege concepte economice, de gestiune, de planificare a producției.

Autodeterminat, cu abilitatea de a prioritiza eficient sarcinile și de a respecta termenele și gestionarea priorităților.

Autodidact și preocupat pentru dezvoltarea unor competențe profesionale din domenii variate.

Descrierea jobului

Beneficii și avantaje:

Șansa de a dezvolta un proiect unicat pentru o companie de notorietate din România, lider de piață în domeniul său de activitate și de a lucra într-un mediu de lucru profesionist.

Posibilitatea de a îmbina aptitudinile de programare cu cele de înțelegere a activității de business specifică mediului de afaceri competitiv din industria FMCG.

Lucrul în cadrul unei echipe cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul producției, gestiunii, economic, marketing și vânzări.

Se oferă condiții de lucru foarte bune. Munca este recompensată în raport cu valoarea demonstrată de aplicanți.

Persoanele interesate din afara localității Alba Iulia sau a județului Alba beneficiază de cazare.

Expirat
ANALIST PROGRAMATOR / SOFTWARE DEVELOPER  -  Transavia