Publicat 30 Iul 2019 | Reactualizat 08 Aug 2019 | Expiră 08 Sep 2019

Analist Programator (Junior / Middle / Senior)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Analist Programator (Junior / Middle / Senior)

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- dezvoltarea si intretinerea de aplicatii financiar-bancare
- participarea la crearea analizelor tehnice

Beneficii:
- un mediu de lucru placut si modern;
- o realitate dinamica orientata catre nevoile angajatilor;
- training on the job atat in tara cat si in strainatate si training specific cu furnizori externi;
- gratuitate la control oftalmologic si lentile antireflex. Angajatii Selir pot beneficia de aceasta facilitate in fiecare an calendaristic.
- integrarea intr-o echipa de profesionisti cu experienta de peste 19 ani in domeniu;
- organizarea de evenimente de promvare ale angajatilor merituosi;
- cursuri de formare si team-building-uri organizate cu traineri externi;
- pachet salarial motivant care include al 13-lea salariu si un premiu anual acordat in functie de rezultate;
- angajatii Selir beneficiaza de tarife preferentiale la restaurantele si furnizori de servicii pe plan local cu care societatea are incheiate conventii.

Descrierea companiei

Societatea Selir este o societate cu raspundere limitata (SRL) - italo-romana, fondata in anul 1995, care are sediul in orasul Galati (Romania).

Societatea si-a inceput activitatea in anul 1995 prin acordarea de servicii informatice, partenerilor din strainatate. Cu trecerea timpului activitatea de informatica s-a consolidat, partenerii nostri fiind foarte multumiti de calitatea si nivelele de serviciu a activitatilor prestate de catre Selir. De remarcat ca intreaga activitate a firmei se desfasoara in favoarea parteneilor aflati in UE din domeniul financiar, bancar si fiduciar.

In consecinta, odata cu trecerea timpului au aparut si s-au consolidat si alte activitati suport pentru societatile grupului Banca Sella:
2003 - Servicii administrative de Back Office;
2007 - Servicii de asistenta de tip Contact Center;
2008 - Servicii de Asistenta Sistemistica de nivel 1;
2010 - Servicii de IT Operations;
2013 - Servicii de Phone Collection;
2014 - Servizii de tip Centru de Creditare;
2014 - Studii si Analize;

Din momentul constituirii si pana in prezent, Societatea Selir a inregistrat o continua crestere din punct de vedere al numarului de angajati. Daca in anul 1995 firma si-a inceput activitatea cu un numar de 8 angajati, astazi numarul acestora a ajuns la peste 350 de angajati.

Aceeasi crestere au inregistrat-o si toti ceilalti indicatori ai firmei: cifra de afaceri, profit brut, profit net, cheltuieli cu personalul, cheltuieli administrative, etc.

Astazi firma isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou, modern, reprezentativ, situat in centrul vechi al Municipiului Galati, oferind astfel tuturor angajatilor un mediu de lucru confortabil placut si dotat cu tehnica si tenologie de ultima generatie.
Grazie rezultatelor obtinute firma Selir a primit in fiecare an o serie de recunoasteri din partea forumurilor si instututiilor care se ocupa cu urmarirea mediului de afaceri romanesc, care atesta inca odata rezultatele de excelenta obtinute.

Expirat
Analist Programator (Junior / Middle / Senior)  -  SC Selir SRL - Gruppo Banca Sella Italia

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close