Analist Monitorizare Credite SME - BC Bucuresti Sud

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Responsabilitati Principale:
 • Monitorizarea creditelor/ altor facilitati, pe tot parcursul procesului de creditare pana la rambursarea integrala a creditului, plata dobanzilor si comisioanelor aferente;
 • Identificarea evenimentelor care ar putea afecta calitatea portofoliului de credite/angajamente.
 • Urmarirea evolutiei calitative si cantitative a portofoliului;
 • Identificarea clientilor care inregistreaza o deteriorare a gradului de indeplinire a clauzelor non-financiare;
 • Asigurarea remedierii deficientelor constatate;Asigurarea conditiilor de rambursare a creditelor la termenele contractuale respectiv de derulare a angajamentelor pana la scadenta in conformitate cu clauzele contractuale;
 • Verificarea constituirii si monitorizarea garantiilor;
 • Urmarirea conformitatii si realizarea conditiilor de aprobare :
 • Monitorizarea angajamentelor acordate.

Descrierea jobului

Cunostinte si experienta:
 • Experienta in activitatea de creditare persoane juridice
 • Cunoasterea reglementarilor BNR si a legislatiei in vigoare ;
 • Cunoasterea reglementarilor normative interne privind activitatea de creditare ,monitorizare, politica de garantii si constituirea de provizioane specifice de risc de credit;
 • Cunostinte de utilizare a aplicatiilor informatice

Descrierea companiei

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt:

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 8.800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem; Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor; Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate; Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt:

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa. 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Ai un loc in echipa noastra daca:

Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa; Iti doresti să iti dezvolti continuu competentele si abilitatile, iti place sa inveti din experientele avute, cautand progresul; Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratând respect fata de ei.
Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.