Publicat 04 Feb 2019 | Reactualizat 04 Mar 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Analist Metodologie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Profil candidat:

 • Experienta in emiterea de opinii privind reglementarile interne constituie un avantaj
 • Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere;
 • Gandire analitica si atentie sporita la detalii;
 • Capacitate de a lucra si colabora cu diverse structuri;
 • Cunoasterea principiilor de organizare, functionare precum si cunoasterea legislatiei specifice domeniului bancar

Descrierea jobului

Responsabilitati:

 • Face propuneri privind avizul Departamentului in ce priveste reglementarile interne ale Bancii din perspectiva coerentei documentelor normative, a corelarii acestora si a simplificarii cadrului normativ;
 • Asigura consultanta emitentilor si utilizatorilor in ceea ce priveste cadrul intern de reglementare;
 • Realizeaza codificarea documentelor normative / procedurilor de lucru;
 • Asigura publicarea si difuzarea reglementarilor interne in cadrul bancii;
 • Asigura suport in redactarea/modificarea documentelor normative emise;
 • Asigura gestiunea/clasarea si arhivarea documentelor normative si a procedurilor de lucru, a documentelor originale oficiale ale bancii, a corespondentei serviciului si a celei in relatia cu diverse autoritati din perimetrul Departamentului.

Descrierea companiei

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt:

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 8.800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem; Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor; Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate; Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt:

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa. 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Ai un loc in echipa noastra daca:

Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa; Iti doresti să iti dezvolti continuu competentele si abilitatile, iti place sa inveti din experientele avute, cautand progresul; Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratând respect fata de ei.

Expirat
Analist Metodologie  -  BRD-Groupe Societe Generale

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close