Publicat 23 Iun 2021 | Reactualizat 21 Iul 2021 | Expiră 24 Iul 2021

Analist digitalizare procese - locatia Craiova

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare (informatică sau calculatoare);
Cunoștințe de: Php (Laravel, Symphony, CodeIgniter, Zend), MySql ,JavaScript (Jquery, Backbone, handlebars, angular js etc), Html, DOM ,CSS (Bootstrap), OOP, OO design patterns, notiuni privind modelul entitate-relatie;
Constituie un avantaj cunostinte de: UML, Web si Securitate (Oauth), Linux: File System Permissions, Windows: Permisii vs Drepturi;
Abilități de comunicare și cultivare a relațiilor interpersonale;
Capacitatea de a lua decizii (responsabilitate individuală);
Capacitatea de a lucra sub presiunea timpului (respectarea termenelor limită);
Capacitate de analiză și sinteză;
Cunoștințe de limba engleză.

Descrierea jobului

Elaborează și întreține aplicații software;
Dezvolta si intretine roboti (Uipath);
Proiectează scheme logice și diagrame pentru structurarea cerințelor proiectului în secvențe logice;
Elaborează module de cod în limbaje de programare folosind medii de dezvoltare integrate;
Configurează aplicațiile necesare, testează aplicațiile și modifică programele;
Proiectează și modifică structura bazelor de date prin codarea descrierii datelor folosind sisteme de gestiune a bazelor de date relaționale;
Întreține dicționarele de date introducând și modificând definiții;
Documenteaza solutiile implementate;

Descrierea companiei

Alatura-te echipei CEZ si descopera un univers plin de oportunitati profesionale creative si interactive.

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin zece companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, CEZ ESCO Romania, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2007, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti. Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resiaa in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Incepand cu 2018, CEZ ESCO Romania ofera solutii de eficienta energetica in sectorul privat. Compania ofera servicii complete, de la consultanta la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (solutii de incalzire, de racire si/ sau alimentare cu energie). Misiunea CEZ: Sa asigure cash-flow suplimentar pentru initiativele noastre de dezvoltare; Sa imbunatateasca performantele Grupului CEZ Romania pe termen lung; Sa securizeze afacerile cu energie la nivel regional si unicitatea la nivel de piata locala; Sa dovedeasca Actionarilor ca suportul lor catre aceasta investitie merita.

Aplica acum la unul dintre joburile disponibile.

Expirat
Analist digitalizare procese - locatia Craiova  -  CEZ VANZARE SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close