Publicat 29 Ian 2020 | Reactualizat 26 Feb 2020 | Expiră 29 Feb 2020

Analist de Credit - TBI Bank

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Studii superioare in domeniul economic;
 • Experienta minima in specialitate de minim 2 ani intr-o institutie finaciara bancara sau nebancara;
 • Cunostinte de analiza financiara, contabilitate si analiza de risc de creditare pentru persoane juridice – nivel mediu/avansat;
 • Limba engleza la nivel mediu (scris si conversatie);
 • Cunostinte PC - pachetul MS Office, excelente cunostinte Excel

Descrierea jobului

 • Receptionarea aplicatiilor de credit in cadrul aplicatiei interne de flux;
 • Identificarea documentelor juridice si contabile atasate aplicatiilor de credit;
 • Introducerea datelor financiare / juridice in cadrul aplicatiilor de scoring;
 • Efectuarea de verificari / consultari cu privire la aplicatia de credit in cadrul unor surse de date interne si externe;
 • Redactarea de rapoarte de analiza si emitere opinie cu privire la solutia de finantare cea mai potrivita in conformitate cu profilul de risc al aplicantului;
 • Analiza aplicatiilor de restructurare si identificarea de solutii in ceea ce priveste solicitarile cliientilor care intampina probleme la rambursare.

Descrierea companiei

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a TBI Bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat TBI Leasing la Bucuresti.

Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - TBI Credit si TBI Fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat TBI Bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar. In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala TBI Bank la Bucuresti.

In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

In prezent, sucursala TBI Bank din Romania, TBI Leasing si TBI Credit impreuna furnizeaza acces la solutii financiare inovatoare, digitale, integrate, creditarea fiind baza activitatii noaste comerciale. Obiectivul nostru este sa devenim o banca digitala de noua generatie. Clientii sunt in centrul tuturor actiunilor noastre, iar noi suntem in permanenta schimbare in functie de comportamentul lor si de piata financiara. Cream o comunitate de experti talentati si foarte experimentati, gata sa isi ofere serviciile clientilor din toata Europa.

Expirat
Analist de Credit - TBI Bank  -  TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close