Publicat 24 Iul 2007 | Reactualizat 22 Aug 2007 | Expiră 24 Iul 2007

ANALIST CUMPARARI

CONFIDENTIAL
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare; Minim 1 an experienta in domeniul achizitiilor; Foarte bune abilitati de negociere si comunicare; Spirit de initiativa si implicare; Gandire analitica si sintetica; Capacitate de a lua decizii rapide , cu maxima responsabilitate, Disponibilitate pentru deplasari si program prelungit; cunostinte solide operare PC: Excel, Power Point, Word.

Descrierea jobului

Prospectarea pietei, identificarea potentialilor furnizori, oportunitati de dezvoltare a afacerii si negocierea conditiilor contractuale; Negocierea si urmarirea derularii contractelor cu toti partenerii companiei; Verificarea in permanenta a calitatii produselor achizitionate prin participarea prin sondaj la receptia produselor; Gestionarea relatiei cu furnizorii si urmarirea respectarii conditiilor contractuale; Stabilirea si dezvoltarea relatiilor cu furnizorii; Verificarea preturilor si a marjelor si compararea acestora cu cele ale concurentei; Centralizarea si supervizarea comenzilor; Urmarirea procesului de livrare; Implementarea sarcinilor de serviciu in conformitate cu standardele companiei; Rezolvarea reclamatiilor privind calitatea si cantitatea achizitiilor;
Pachet salarial deosebit; Prime in functie de obiective (marja comerciala, cifra de afaceri); Sansa unei cariere intr-o companie multinationala.

Descrierea companiei

Companie Multinationala se afla printre primele din Romania in domeniul retail. Supermarketurile Companiei se caracterizeaza prin preturi mici pentru produse de calitate.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

ANALIST CUMPARARI  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close