Analist cumparari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Viitorul nostru coleg trebuie sa fie o persoana atenta, organizata si responsabila, cu abilitati foarte bune de negociere, de comunicare orala si scrisa, claritate in exprimare, flexibilitate, capacitate de analiza si sinteza a informatiei.
Sunt necesare studiile superioare, experienta de minim 1 an pe un post similar, precum si cunoasterea limbilor engleza si germana.

Descrierea jobului

Descriere job, responsabilitati:
- Cauta furnizori noi pe baza cerintelor legale si procedurale reglementate si a recomandarilor primite din partea tertelor departamente;
- Proceseaza comenzile de aprovizionare primite de la departamente terte si le transmite furnizorilor;
- Contacteaza furnizorul atunci cand este cazul pentru a solicita oferte de pret/termene de livrare mai bune decat cele confirmate si urmareste modificarea acestora;
- Negociaza termenii comerciali cu furnizorii, in limita acordata de catre managementul superior etc.

Benеficii:
- Salаriu аtrаctiv;
- Tichetе de mаsa in valoare de 20 ron;
- Transport decontat partial/abonament transport in comun;
- Cadou pentru angajati cu ocazia zilei onomastice;
- Zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechime;
- Perspective de dezvoltare profesionala si calificare la locul de munca;
- Conditii deosebite de munca.

Descrierea companiei

Expertarom Food Ingredients este o companie exclusiv românească ce funcționează pe piața din România incepand cu anul 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente. Totodată, prin Centrul de Competenţă constituit din specialiști în industrie alimentară, laboratoare pentru aplicații și un amfiteatru dedicat prezentărilor, punem la dispoziţia partenerilor noștri suport specializat în fiecare domeniu: monitorizarea trendurilor, concepte și inovații, asistentă tehnică și tehnologică, rețete personalizate, consiliere de marketing, seminarii și evenimente iar pentru salariați posibilitatea de dezvoltare a competențelor profesionale. Certificarea conform standardelor ISO9001: 2008, ISO22000: 2005, FSSC22000, personalul calificat, laboratoarele moderne, controlul calităţii pe fluxul de producție, controlul ingredientelor şi produselor finite, controlul microbiologic, dovedesc dedicarea noastră pentru a asigura partenerilor noștri produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. De-a lungul anilor am construit o perspectivă internaţională și am dezvoltat o rețea de afaceri de succes prin intermediul filialelor proprii și prin colaborarea cu distribuitori profesioniști. În momentul de faţă suntem prezenți pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Asia. Obiectivul nostru este acela de a multiplica succesul prin deschiderea de piețe noi și promovarea conceptelor și mărcilor noastre, la nivel global.

Publicat 20 ian. 2022 Reactualizat 17 feb. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.