Publicat 14 Ian 2020 | Reactualizat 11 Feb 2020 | Expiră 14 Feb 2020

Analist Cumparari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare, profil tehnic sau economic;
- Experienta pe o pozitie similara in FMCG minim 3 ani, preferabil activitate de productie;
- Capacitati de prioritizare, analiza si sinteza;
- Abilitati foarte bune de comunicare si negociere in limbile romana si engleza;
- Capacitate foarte buna de incadrare in termene si feedback rapid.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Mentine si dezvolta relatiile de colaborare cu furnizorii arondati;
- Monitorizeaza sistematic evolutia furnizorilor, evalueaza periodic activitatea acestora, precum si relatiile acestora cu concurenta;
- Negociaza cu furnizorii arondati clauzele specifice contractuale (preturi, termene de livrare, conditii de livrare, discounturi, etc.);
- Plaseaza si monitorizeaza comenzile catre furnizori, in conditiile contractuale negociate;
- Participa la procesul de evaluare si reevaluare a performantei furnizorilor companiei.

Descrierea companiei

INTERSTAR CHIM S.A. s-a dezvoltat in ultimii 20 ani pe piata romaneasca, avand ca suport experienta si know-how-ul furnizate de activitatea similara desfasurata de peste 50 de ani pe piata elena, in productia si distributia de produse pentru curatarea locuintei.
Brandurile noastre cele mai importante sunt: Biocarpet (leader pe piata produselor de curatat covoare), Peak WC (leader de piata in segmentul sapunurilor solide de toaleta), Aroxol ( brandul numarul 2 pe piata insecticidelor), Rivex ( brandul numarul 3 in produse de curatat geamurile si parchetul).
Portofoliul nostru include:
- produse pentru curatarea si ingrijirea tuturor suprafetelor din casa: toaleta, covoare, geamuri, parchet, gresie, mobila, baie, bucatarie, aragaz, cuptor, vase;
- produse pentru ingrijirea hainelor: balsam de rufe, detergent lichid pentru rufe, clor, anticalcar, inalbitori fara clor;
- insecticide;
- sapun lichid pentru maini.
Dupa 10 ani de succes pe piata romaneasca, INTERSTAR CHIM S.A. a devenit parte a Grupului EUREKA, prin achizitionarea sa in proportie de 100%.
INTERSTAR CHIM S.A. isi va consolida in continuare pozitia pe piata si reteaua de distributie prin noile investitii facute de Grupul EUREKA.

Interstar Chim se angajeaza sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Politica de prelucrare a datelor personale Interstar Chim, disponibila la adresele www.interstar.ro/ www.igienol.ro.

Expirat
Analist Cumparari  -  Interstar Chim SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close