Publicat 10 Oct 2019 | Reactualizat 07 Nov 2019 | Expiră 10 Nov 2019

Analist Cumparari (Bucuresti)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- min. 5 ani experienta in Cumparari/ Inginerie/ Logistica/ Comercial;

- abilitati de negociere si orientare catre Client;

- competente lingvistice: engleza – nivel avansat; franceza reprezinta un avantaj;

- buna cunoastere a pachetului MS Office (Word, Excel, PPt);

- capacitate de analiza si sinteza; abilitati de lucru in echipa.

Descrierea jobului

Identifica furnizori si asigura actiunile de negociere in scopul optimizarii conditiilor de cumparari prestabilite, pe baza politicii de cumparari a grupului.
Asigura respectarea angajamentelor Dacia - furnizori.Participa la procesul de evaluare si reevaluare a performantei furnizorilor

Descrierea companiei

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault Romania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.
Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplica, vă rugăm să luați la cunoștință Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul:
https://www.gruprenault.ro/politica-privind-cadrul-general-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-romania

Expirat
Analist Cumparari (Bucuresti)  -  Groupe Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close